Ο Μπετόβλακας επιστρέφει και "γλεντάει" τα Συριζόπουλα του Λουτρακίου

0


Άνθρωπος είμαι βρε συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και λύγισα! Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα! Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ μαζί σας αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην σας ευχηθώ: ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ....

Λατρεμένε μου VELUTELA, βασιλιά των άγριων ζώων ΠΑΝΘΗΡΑ, s-spinos, TALIBAN και τόσοι άλλοι ανώνυμοι σχολιαστές, θυμάστε τι γράφατε τότε;

Θυμάστε την περίοδο που βρίζατε όσους δεν είχαμε αυταπάτες και καταλαβαίναμε την πραγματικότητα; Θυμάστε που μας αποκαλούσατε δωσίλογους, προδότες, γερμανοτσολιάδες, Μερκελιστές και ό,τι άλλο κατέβαζε το θολωμένο σας μυαλό;

Θυμάστε τα σχόλια σας και τις απειλές σε όποιον σας έλεγε την αλήθεια;
Θυμάστε που σχίζατε τα μνημόνια, ανεβάζατε τους μισθούς, καταργούσατε τον ΕΝΦΙΑ;

Θυμάστε τα κολλητάρια σας από την πλατεία των αγαναΧτισμένων, τους χρυσαυγίτες;

Θυμάστε που κόβατε την πίτα του ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ήταν σε σχήμα σφυροδρέπανου;

Θυμάστε που διαγράφατε από το facebook όσους έλεγαν το αυτονόητο για το δημοψήφισμα;

Ξέρω ότι προσπαθείτε να τα ξεχάσετε όλα αυτά και να παραστήσετε τους σοβαρούς σοσιαλδημοκράτες.

Ξέρω ότι από τη στιγμή που έπιασε καρεκλίτσα ο κωλαράκος σας και λίγδιασε το εντεράκι σας, θέλετε να το παίξετε δημοκράτες.

Ξέρω ότι θέλετε να σας δώσουμε συγχωροχάρτι για τα αίματα στο πρόσωπο του Χατζηδάκη, για τους τραμπουκισμούς σας στις ταβέρνες και στις γειτονιές.

Ξέρω ότι όλα αυτά έγιναν παλιά, και τώρα πια δεν είστε τα σούργελα που χαρακτήριζαν φασίστα όποιον είχε δυο δράμια μυαλό στο κεφάλι του.

Ξέρω ότι ο μοναδικός λόγος που η μανούλα Μέρκελ σας έφερε στην εξουσία και στο ξελιγούριασμα, είναι ότι εσείς και μόνο εσείς θα υπογράφατε την παραχώρηση όλης της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Όμως σύντροφοι είμαι εδώ για να σας τα θυμίσω όλα αυτά.

Να σας ευχηθώ με το καλό να δεχθείτε την αφεντικίνα σας.

Να σας ευχηθώ να συνεχίσετε με την ίδια επιτυχία να είστε μονίμως στα τέσσερα.

Να σας ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας να κάνει νταντά η μαντάμ Μέρκελ τον Κυριάκο για να μπορέσετε να ξεπουλήσετε την Μακεδονία.

Να σας ευχηθώ να μπορέσετε με την ίδια δύναμη και το ίδιο πάθος που κάποτε φωνάζατε GO BACK MADAME MERKEL, τώρα να βροντοφωνάξετε : ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΜΑΝΟΥΛΑ.

Χωρίς ίχνος εκτίμησης
ο "φίλος" σας Μπετόβλακας

Υ.Γ.1 Να δώσετε τα φιλιά μου στον αρχιστράτηγο Λουτρακίου των ΑΝΕΛ και συνέταιρο σας, που έγραφε ανώνυμα σχόλια και που τώρα μαθαίνει τι θα πει αριστερά….

Υ.Γ.2 Τώρα θα καταλάβετε ότι η καρέκλα στις δημοκρατίες είναι προσωρινή, αλλά η ξεφτίλα μόνιμη.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μπετόβλακας επιστρέφει και "γλεντάει" τα Συριζόπουλα του Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator