Π.ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ: Συμπορεύομαι με τον Π. Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του

0




ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΥΖΙΩΤΗ

Στη μακρά πορεία της ενεργού συμμετοχής μου στα κοινά, η στάση και οι επιλογές μου ήταν πάντοτε δημόσιες και ξεκάθαρες.

Επιλογές που προκύπτουν με συναίσθηση της ευθύνης που συνοδεύει την ιδιότητα του Πολίτη. Της ευθύνης ενός εκπαιδευτικού, που για περισσότερα από 20 χρόνια εργάζεται μαζί με το πραγματικό μέλλον του τόπου και της πατρίδας μας, τους νέους μας. Αλλά και της ευθύνης του επικεφαλής της παράταξης, που οι συνάδελφοι επαγγελματίες του Νομού Κορινθίας, εξέλεξαν πρώτη στο Επιμελητήριο.

Με τη βεβαιότητα ότι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει, ένα Δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό και ανθρωποκεντρικό, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του.

Παναγιώτης Λουζιώτης
Εκπαιδευτικός – Φροντιστής
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ: Συμπορεύομαι με τον Π. Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator