Διαγράφηκαν από τη Ν.Δ. Πετρίτσης και Παπαφωτίου, αναμονή για Γκίκα

0Μετά από την εισήγηση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, διαγράφηκαν από τη Νέα Δημοκρατία τα στελέχη του κόμματος στην Πελοπόννησο που εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη. Ανάμεσά τους οι Γιώργος Πετρίτσης και Απόστολος Παπαφωτίου...

Σύμφωνα με πληροφορίες το κομματικό μέλλον των Ντία Τζανετέα, Θανάση Γκίκα, Σταματικής Μπελεγρή και Ηλία Κανελλάκη θα κριθεί εντός των προσεχών ημερών. Για τον Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, τον Χαράλαμπο Αφάλη και τον Γιώργο Μπουλούκο, όπως και για τους υπόλοιπους "αντάρτες" θα εισηγηθούν οι ΝΟΔΕ και θα αποφασίσει τελικά το πειθαρχικό όργανο της ΝΔ.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαγράφηκαν από τη Ν.Δ. Πετρίτσης και Παπαφωτίου, αναμονή για Γκίκα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator