Ο ΤΣΙΩΤΟΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

0


Ο ΤΣΙΩΤΟΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ.

Είχαμε ΧΥΤΑ, κακοδιαχειρίστηκε από Ανδρικόπουλο και Τσιώτο, γέμισε πριν της ώρας του, στο ένα τρίτο του χρόνου που προβλεπόταν, δεν τηρήθηκαν οι προδιαγραφές και κατέληξε ως σκουπιδότοπος. Βιοαέριο παράγεται χωρίς έλεγχο, δεν υπήρξε μονάδα επεξεργασίας στραγγιδίων. Αντί να απαιτήσουν την ειδική μεταχείριση του Δήμου λόγω του μοναδικού ΧΥΤΑ στην Πελοπόννησο μπήκαν στους κομματογιουσουφισμούς του παρακμιακού συστήματος. Στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουν μιλήσει για «περιβαλλοντικό έγκλημα». Γιατί δεν κάνουν μια μελέτη του επιπέδου μόλυνσης της περιοχής; Πέρα από το οικονομικό πρόβλημα που επικαλείται ο Τσιώτος και που θα είχε αποφευχθεί αν ήταν αυτός και οι άλλοι εκπρόσωποι λίγο υπεύθυνοι δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια. Ας δουν οι παραέξω τις ενδεικτικές φωτογραφίες που επισυνάπτω – (Δείτε εδώ: https://www.tinakanoume.gr/2024/02/2020-2024.html
Η πρώτη φωτογραφία, αυτή με την πολυθρόνα, Σεπτέμβριος 2020. Η δεύτερη 10 Φεβρουαρίου 2024).

Δύο φορές μαζέψαμε υπογραφές να κινηθούν τα νόμιμα, «συζητήθηκε» στο Συμβούλιο, αλλά… ο ΧΥΤΑ απέχει και δεν φαίνεται από την πλατεία. Ούτε μπήκε μπρος το θέμα της αποκατάστασης του χώρου. Όλοι λουφάζουν, κλείνουν τα μάτια τους. Οι δημότες ετοιμάζουν τα καρναβάλια. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ένεκα εφαρμογής κανόνων «σιγής ασυρμάτου» για τον ΧΥΤΑ, όπως έλεγε ο Τσιώτος τον Αύγουστο του 17, απαίδευτοι πολιτικά και μικρομανείς, κάθε τόσο αναβιώνουν την «παιδική χαρά» που έλεγε μια πρώην Πρόεδρος. Το «τι να φταίει που δεν πήγαμε μπροστά…» είναι εύκολο να βρεθεί. Θα βρεθεί όταν οι συμπολίτες, οι γιατροί, οι επιστήμονες, οι σύλλογοι και οι εκλεγμένοι κοιτάξουν προς τον εαυτό τους και ερευνήσουν τις σελίδες του έργου και του λόγου τους. Θα διαπιστώσουν αν έκαναν κάτι για τα πέραν του εαυτού τους.

Γρηγόρης Κλαδούχος – Ξυλόκαστρο – 27 Φεβρουαρίου 2024
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2024

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΤΣΙΩΤΟΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator