Παραδόθηκαν οι ...κρατούμενοι λαθρομετανάστες του 6ου Σ.Π. στην τέχνη του Τουλιάτου

0Παραδόθηκαν και οι ...κρατούμενοι στο Κέντρο λαθρομεταναστών της Κορίνθου με το που άρχισε ο Τουλιάτος τα κρουστά του στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πρώην στρατόπεδο. Δεν άντεξαν την τέχνη του καλλιτέχνη και σήκωσαν λευκό πανί κι αν δεν με πιστεύετε δείτε και το βίντεο του Θύμιου Τσαρμπού...Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραδόθηκαν οι ...κρατούμενοι λαθρομετανάστες του 6ου Σ.Π. στην τέχνη του Τουλιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator