ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 97 - ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ

0



ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ!

Η εφημερίδα του Φενεού έχει πλούσια ιστορία και σημαντικό ρόλο στην τοπική κοινωνία. Καθώς γιορτάζει τα είκοσι χρόνια συνεχούς λειτουργίας της, αναδεικνύει την πορεία της από τις αρχές της ίδρυσής της μέχρι τη σημερινή της μορφή. Η εφημερίδα έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διάδοση των τοπικών ειδήσεων, την ανάδειξη των προβλημάτων και των επιτευγμάτων της περιοχής, καθώς και στην ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου. Τονίζει τη σημασία της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης απόψεων σε τοπικό επίπεδο. Επίσης, μέσω των αρθρογραφιών της, προάγει την πολιτιστική και κοινωνική ευαισθητοποίηση στην περιοχή. Με την πάροδο του χρόνου, έχει προσαρμοστεί στις νέες τεχνολογίες και τις αλλαγές στην ενημέρωση προκειμένου να διατηρήσει την επιρροή και την αξιοπιστία της.

Μια διαδρομή 20 ετών γεμάτη με πολιτιστικές στιγμές, εκδηλώσεις και αναζητήσεις στα μονοπάτια της γνώσης και της τέχνης στην καρδιά της Φενεού.

Η εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ" γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 20 χρόνια παρουσίας της στον πολιτιστικό χάρτη της περιοχής.

Από τις πρώτες της στιγμές μέχρι το σήμερα, η εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ" αποτελεί το σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν την πνευματική πλοήγηση και την ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής μας.

Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση, το "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΒΗΜΑ" ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο ταξίδι του, δίνοντας φωνή στην τέχνη, τον πολιτισμό και την πνευματική αναζήτηση.

Ας συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά το ταξίδι αυτό, φέρνοντας το φως της γνώσης και του πολιτισμού σε κάθε σπίτι και καρδιά των ανθρώπων της περιοχής μας.


ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗΣ!

Πέρα από κάθε προσδοκία η επιτυχία της γιορτής, για τα 20 χρόνια συνεχούς έκδοσης της εφημερίδας του Φενεού!

Η εφημερίδα όλων των Φενεατών είναι εδώ, ο κόσμος είναι εδώ, κι έδωσε βροντερό παρών, υπογραμμίζοντας και επιβεβαιώνοντας ότι η προσπάθεια ανταμείβεται. Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι συνδρομητές της εφημερίδας και οι φίλοι μας αντάμωσαν, γλέντησαν και απέδειξαν ότι τέτοιες συναθροίσεις είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της πατρίδας μας.
Θερμά ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί μας.
Συμπατριώτες και του χρόνου με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια αδελφοσύνη, να γιορτάσουμε γιατί έτσι μπορούμε να σπάσουμε την απομόνωση και την εσωστρέφεια των καιρών μας, ανταμώνοντας σε κάθε ευκαιρία και ανανεώνοντας δεσμούς, παραδόσεις, ήθη και έθιμα που τείνουν να χαλαρώσουν και να σβήσουν στο διάβα των χρόνων.

Το Σωματείο ΦΕΝΕΩΝ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ, ευχαριστεί θερμά όλους τους δωροθέτες που προσέφεραν τα προϊόντα τους για τη λαχειοφόρο αγορά.
Και του χρόνου όλα θα είναι ακόμα καλύτερα και να μας έχει ο Θεός όλους καλά!!!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2024

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 97 - ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator