Δημητρούλα μου γειά σου...

0   Ότι θα υπερασπιζόμουνα τον Γιάνη με ένα νί, δεν μου είχε περάσει απ΄το μυαλό. Φυσικά δεν θα υπερασπιστώ τα μαγικά κολπάκια που προτείνει, αλλά είναι ανέντιμο να του φορτώνουμε όλα τα προγενέστερα και μεταγενέστερα εγκλήματα. Επίσης δεν υπάρχουν «Δημητρούλες» στο σχέδιο του, ούτε καν ως παράλληλο ψηφιακό νόμισμα. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι είναι κάτι σαν ειδικά ομόλογα (σε ευρώ) και ταυτόχρονα μία νέα κρατική τράπεζα περιορισμένου εύρους δραστηριοτήτων, σίγουρα όμως ενοχλητικής για τις ιδιωτικές τράπεζες. Αυτά παραφράζει ο Μητσοτάκης ως «Δημητρούλες» και «κλείσιμο των τραπεζών»…

   Τι ήταν όμως το προηγούμενο «κλείσιμο των τραπεζών» του Γιάνη;(όταν ήταν υπουργός)  Μία ολιγόμηνη ταλαιπωρία όσων είχαν ακόμη καταθέσεις. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ. Αντίθετα από τότε μέχρι σήμερα έχουν κλείσει οριστικά τα περισσότερα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών και τα περισσότερα έκλεισαν επί Μητσοτάκη, που μας πρήζει για τον «επικίνδυνο» Γιάνη!!!!!!!!!! Τώρα πρέπει να πάω σε άλλη πόλη για την παραμικρή συναλλαγή.

   Στην πραγματικότητα αυτό είναι η παγκόσμια τάση. Κλείνουν τα καταστήματα και μας κάνουν υποχρεωτικά όλους τραπεζίτες με το e banking  χωρίς κανένα όφελος για εμάς, αλλά με ακέραια την ευθύνη της φύλαξης των χρημάτων μας!!!!!!! Μέχρι τώρα οι ληστείες ήταν πονοκέφαλος των τραπεζών. Τώρα είναι αποκλειστικά δικός μας!!!!!!!!

   Βέβαια είτε με Κούλη, είτε με Γιάνη, αυτό δεν το γλιτώνουμε. Η μόνη διαφορά είναι, ότι οι χακεροληστές ούτε θα ενδιαφέρονται για Δημητρούλες και το κυριότερο, δεν θα μπορούν να τις βγάλουν στο εξωτερικό, πράγμα που είναι απαραίτητο για μία χακεροληστεία.

   Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν θέλει να το ονομάζει «νόμισμα» ο Μητσοτάκης, τότε ο Γιάνης (χωρίς να το καταλάβει ο ίδιος) μας πρότεινε ένα ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

   Άλλο είναι το έγκλημα του Βαρουφάκη κατά την διάρκεια της υπουργίας του. Ότι αποποιήθηκε το τεράστιο εθνικό κεφάλαιο των Γερμανικών αποζημιώσεων, κεφάλαιο που πληρώθηκε με το αίμα του Ελληνικού λαού και δεν είναι δικαίωμα κανενός ευρωσπουδαγμένου και αμερικανοσπουδαγμένου φλώρου να το πετάει στο καλάθι των αχρήστων. Και αντί γι αυτό επιχείρησε να μας εκθέσει ως μπαταχτσήδες με απειλές χρεοκοπίας και αυτοχειρίας!!!!!!!!!!!

   Αυτό όμως δεν τον συνέφερε τον Μητσοτάκη να το πει, γιατί το ίδιο έκανε και ο ίδιος και όλοι οι άλλοι πρωθυπουργοί. Ετσι πόνταρε για άλλη μια φορά στην ρηχότητα του Ελληνα ψηφοφόρου, που αποκλείεται να ψάξει και να διασταυρώσει την λάσπη που εκτοξεύει.

Π. Ρέππας 

Δημοσίευση: Μαΐου 01, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημητρούλα μου γειά σου..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator