Ενωμένες Είμαστε Δυνατές. Δίνουμε Απαντήσεις. Ανοίγουμε Δρόμους

0Οι γυναίκες της Κορινθίας, καθημερινά, στις περιοδείες μου σε όλη την Κορινθία δίνουν ηχηρό μήνυμα στήριξης. Δίνουν απαντήσεις σε όσους θεωρούν ακόμα και σήμερα ότι πρέπει να απέχουμε από την πολιτική ή από θέσεις ευθύνης. Δίνουν απαντήσεις σε αυτούς τους λίγους που ακόμα και σήμερα, μας υποτιμούν. Στις 21 Μαΐου θα δώσουν ισχυρή εντολή ευθύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα αποδείξουν δημοκρατικά ότι η συμμετοχή και η επιλογή τους έχει αξία. Σε αυτήν την πορεία οφείλουμε να είμαστε ενωμένες ώστε να έχουμε λόγο για τις ζωές μας.

Σας ευχαριστώ που είσαστε δίπλα μου και σας καλώ Μαζί να ανοίξουμε τον δρόμο για τις νέες γενιές γυναικών που μπορούν και πρέπει να μας οδηγήσουν στο Αύριο της Ελλάδας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

                                                                                           

 

Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενωμένες Είμαστε Δυνατές. Δίνουμε Απαντήσεις. Ανοίγουμε Δρόμους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator