Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης: Ισότιμη πρόσβαση για όλους - ΒΙΝΤΕΟ

0



Για μια ακόμη χρονιά τοποθετήθηκε στην παραλία της Συκιάς το ειδικό μηχάνημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα, για άτομα με κινητικά προβλήματα. Η χρησιμότητα της συγκεκριμένης υποδομής αποδείχθηκε από τον μεγάλο αριθμό χρηστών, επιβραβεύοντας την πεποίθηση της Δημοτικής Αρχής για την αναγκαιότητα της.

Μετά την επιτυχία του αρχικού εγχειρήματος συνεχίζονται οι προσπάθειες χρηματοδότησης και άλλων παρόμοιων εγκαταστάσεων σε περισσότερες πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου μας. Η απρόσκοπτη πρόσβαση όλων στους Δημοτικούς χώρους είναι δικαίωμα και υποχρέωση, χαρακτηρίζοντας το επίπεδο πολιτισμού ενός τόπου.

Η προσπάθεια αυτή όσο αυτονόητη και αν είναι, απαιτεί σχεδιασμό, επιμονή και αλλαγή νοοτροπίας.

Είμαστε αποφασισμένοι όμως όσο χρόνο και κόπο και αν χρειαστεί, να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μας την εικόνα ενός σύγχρονου και λειτουργικού προορισμού.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης: Ισότιμη πρόσβαση για όλους - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator