Βοϊδίσιο όργωμα και στο νερό Στυμφαλίας: Νανόπουλος "Ούτε σταγόνα στο Κιάτο", Σταματόπουλος "Ουδέν σχόλιο" !!!

0



"Κύριε Πνευματικέ, ούτε σταγόνα νερό από τη Στυμφαλία δεν παίρνει το Κιάτο.
Γιατί λέτε τέτοια ψέματα?
Σε όλη την Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα έλλειψης νερού .
Αδικείτε συνειδητά τον καθημερινό αγώνα της ΔΕΥΑΚ όλο το καλοκαίρι.
Μήνες πριν έχουν στερέψει οι πηγές στη Στυμφαλία."

Βασίλης Νανόπουλος
Δήμαρχος Κορινθίων.

"Αναφορικά με τα δημοσιεύματα και τις συνεντεύξεις αυτοδιοικητικών της Κορίνθου για το θέμα της υδροδότησης της πόλης, έτσι όπως έχει εξελιχθεί επικοινωνιακά, δηλώνουμε ότι αποτελεί εσωτερικό ζήτημα του δήμου Κορινθίων.
Συνεπώς, κατά την πάγια τακτική μας, δεν ασχολούμαστε με το θέμα, παρά μόνον αν αυτό μας ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα του δήμου Κορινθίων ή αν διακυβεύονται τα δικαιώματα του δήμου μας ή τα τοπικά συμφέροντα της περιοχής μας."

Σπύρος Σταματόπουλος
Δήμαρχος Σικυωνίων

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βοϊδίσιο όργωμα και στο νερό Στυμφαλίας: Νανόπουλος "Ούτε σταγόνα στο Κιάτο", Σταματόπουλος "Ουδέν σχόλιο" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator