ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

0



...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ...

....όπως ακριβώς στο τελευταίο Ε3 τον Οκτώβριο του 2020 ο αθλητής του ΟΑΚ Τζουτζόπουλός Θέμης κατέκτησε το Ε3 που διεξήχθη στα γήπεδα του Α.Ο.Α.Πατρών το διήμερο 12-13/06. Το Σάββατο 12/06 κέρδισε κατά σειρά τον Παναγιωτόπουλο 40 41 και τον Μαλεβίτη 40 42 σε έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αγώνα.Την Κυριακή 13/06 ο ακούραστος Θέμης μετά από έναν πολύ σκληρό ημιτελικό επιβλήθηκε του Καταπώδη από τον ΑΟΑΠ με σκορ 67(5) 61 64 μετά από (5) ώρες και (40) λεπτά. Στον τελικό επιστράτευσε όσες δυνάμεις είχε και σε συνδυασμό με την τενιστική του ποιότητα κέρδισε τον Κυριακόπουλο επίσης του ΑΟΑΠ μετά από ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι με σκορ 75 76, συμπληρώνοντας έξι (6) ώρες τένις!!!!!!.

Τα συγχαρητήρια στον αθλητή μας Τζουτζόπουλο Θέμη για άλλη μια επιτυχία η οποία αποτελεί πάντα ένα σκαλοπάτι για την επόμενη......

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον αθλητή μας Καραγκίκα 'Αλκη ο οποίος μετά από έναν νικηφόρο αγώνα απέναντι στον Καραγιαννόπουλο με σκορ 40 41 έχασε στον γύρο των δεκαέξι από το Λούκα του ΑΟΑΠ (Νο 4)41 41,όπως επίσης και στην αθλήτριά μας Ζωγράφου Αριάδνη για την πολύ καλή εμφάνισή της απέναντι στην φιναλίστ του τουρνουά Δημοπούλου Ελπίδα.Το σκορ ήταν 35 53 10/4 σε έναν αγώνα που κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Πολλά μπράβο στους αθλητές που έλαβαν μέρος στο τουρνουά καθώς και στα υπόλοιπα παιδιά του ομίλου μας που μας κάνουν υπερήφανους με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους!!!!
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator