ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Αύξηση τιμολογίου ύδρευσης τιμωρητικής μορφής στο Διμηνιό που τόσα χρόνια έπινε νερό για καζανάκια" !!!

0



Μόλις καταψηφίσαμε σε ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ την Απόφαση ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ.

Όχι γιατί έχω λαικίσει ποτέ.

Όχι γιατί είμαι με κείνους που ΔΕΝ πληρώνουν. Αυτούς τους έχουν άλλοι "πελάτες".

Αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια τόσο μεγάλη αύξηση ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ σε ένα χωριό, που τόσα χρόνια έπινε νερό ΓΙΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

Κράτησα το θέμα εντός χαμηλών αντιπολιτευτικών ορίων όταν προέκυψε, διότι η απραξία και η ασυνειδησία της Δημοτικής Αρχής να υπάρχει τέτοιας ποιότητας νερό στα σπίτια, δεν μπορεί να δώσει αφορμή γενικής δυσφήμησης της περιοχής μας και να καταστρέψει επαγγελματίες και τις οικογένειές τους.

Επίσης, γιατί πιστεύω βαθύτατα πως όταν κάτοικοι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, τότε αυτή και μόνο αυτή δια των οργάνων της αποφασίζει, και οι πολιτικοί οφείλουμε να παρακολουθούμε αλλά όχι να καπελώνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Εδώ η Δικαιοσύνη αποφάσισε ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (σ.σ δείτε εδώ). Και ήρθε η "ΤΙΜΩΡΙΑ" των κατοίκων ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Άλλο η λογική χρήση νερού, στην οποία ειμαι σύμφωνος και αφορά όλο το Δήμο για να αποφεύγουμε την κατασπατάληση και όχι μόνο το Διμηνιό, και άλλο η εξωπραγματική αύξηση σε μέσες καταναλώσεις και μάλιστα εν μέσω θέρους, που οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερες σε νερό οικιακής χρήσης!!!!!

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Αύξηση τιμολογίου ύδρευσης τιμωρητικής μορφής στο Διμηνιό που τόσα χρόνια έπινε νερό για καζανάκια" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator