«Έφθασε η ώρα των σοβαρών ποινικών και διοικητικών ευθυνών για τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων»

0



Έφθασε η ώρα των σοβαρών Ποινικών και Διοικητικών ευθυνών για τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων και Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Σ.Σ.

-Η Δημοτική αρχή του Δήμιου Σικυωνίων και η ΔΕΥΑΣ, υδροδότησαν και συνεχίζουν να υδροδοτούν με βρώμικο και επικίνδυνο για την υγεία των δημοτών νερό, την Κοινότητα Διμηνιού Κορινθίας, και όχι μόνο, για πολλά χρόνια, χωρίς να ενημερώνουν τους Δημότες ότι το νερό είναι ακατάλληλο για πόση και μαγειρέματα. Αυτό το έκαναν τελευταία μετά από τις παρεμβάσεις μας και τις αποφάσεις των αρμοδίων Υπηρεσιών.

-Τα αποτελέσματα γνωστά. Φθάσαμε στο σημείο, ένεκα της ποιότητας του νερού, να νοσηλευτούν μικρά παιδιά στο Νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας από σαλμονέλα.

-Πέραν των σοβαρών προβλημάτων που προκύπτουν για την υγεία των Δημοτών στην Κοινότητα Διμηνιού, αλλά και σε όλες τις περιοχές του Δήμου που δεν υδροδοτούνται με καθαρό νερό, δυστυχώς για τον τόπο μας, ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων δυσφημίστηκε σε όλη τη Χώρα με σοβαρά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

-Οι ηθικές, ποινικές και διοικητικές ευθύνες για τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, που είναι και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, είναι πολύ βαριές γιατί το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, πέρα από τη δυσφήμιση της περιοχής μας, άπτεται της υγείας των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής που είναι και το ζητούμενο.

-Η δικαιοσύνη αντέδρασε άμεσα και στις 4-6-2021 εκδόθηκε από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Κορίνθου Απόφαση -προσωρινή διαταγή- που υποχρεώνει και διατάσσει την Δ.Ε.Υ.Α.Σ. να μεταφέρει με βυτιοφόρα οχήματα καθαρό και πόσιμο νερό προς οικιακή χρήση στην Κοινότητα Διμηνιού Κορινθίας, για να υδροδοτούνται οι κάτοικοι της Κοινότητας.

-Παράλληλα συνεχίζονται 1] η προανάκριση από τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου και 2] οι αναφορές των Διοικητικών Υπηρεσιών για άσκηση ποινικών διώξεων κατά του Σ. Σταματόπουλου, για παραβάσεις των Υγειονομικών Διατάξεων και για παραβάσεις των Διατάξεων της Εθνικής Νομοθεσίας και της Οδηγίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

-Τον λόγο έχουν και οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων και θα αποδώσουν τις πολιτικές ευθύνες στην ώρα τους.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Έφθασε η ώρα των σοβαρών ποινικών και διοικητικών ευθυνών για τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator