Υγειονομικό υλικό στο κέντρο υγείας Κιάτου από το σύλλογο γυναικών Διμηνιού «Νεφέλη»

0Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας οι αγωνιστές πρώτης γραμμής στον υγειονομικό πόλεμο που έχουμε είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα κέντρα υγείας και νοσοκομεία της πατρίδας μας! 

Ο σύλλογος γυναικών Διμηνιού «ΝΕΦΕΛΗ» όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια του φιλανθρωπικού του έργου για το 2021 προσέφερε υγειονομικό υλικό στο κέντρο υγείας του δήμου Σικυωνίων στο Κιάτο !

Ο διευθυντής και το προσωπικό ευχαρίστησαν την πρόεδρο κυρία Νταγιάντη Βάσω και την ταμία κυρία Αθανασούλη Έλενα που τα παρέδωσαν και τους έδωσαν γραπτή ευχαριστήρια επιστολή για το σύλλογο που εκπροσωπούν. 

Το Δ.Σ συλλόγου «ΝΕΦΕΛΗ»

Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υγειονομικό υλικό στο κέντρο υγείας Κιάτου από το σύλλογο γυναικών Διμηνιού «Νεφέλη»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator