«Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Σικυωνίων λόγω ανικανότητας της Δημοτικής αρχής»

0










5 ΙΟΥΝΙΟΥ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

-Ο Δήμος Σικυωνίων πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την προστασία της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος λόγω ανικανότητας και ανυπαρξίας της Δημοτικής αρχής.

-Η τοξική βόμβα του ΧΥΤΑ Κιάτου είναι η μεγαλύτερη απειλή για την υγεία των κατοίκων, το περιβάλλον, τη θάλασσα και τον υδροφόρο ορίζοντα.                          

  -Απειλή για το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων της πόλης του Κιάτου και της ευρύτερης περιοχής από τα τοξικά απόβλητα και τοξικά αέρια από τη παράνομη   λειτουργία του ΧΥΤΑ  και  τις φωτιές στον χώρο του ΧΥΤΑ  το 2013, ΤΟ 2016  και το 2019. 

  -Απειλή από την καταστροφή του Περιβάλλοντος, στον χώρο του ΧΥΤΑ Κιάτου από την άντληση τεράστιων ποσοτήτων αδρανών υλικών, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

-Απειλή από την τεράστια καταστροφή του περιβάλλοντος, της χλωρίδας και της πανίδας,  πρόσφατα, στην λίμνη Στυμφαλίας.

-Απειλή για την υγεία των κατοίκων της πόλης του Κιάτου και της ευρύτερης περιοχής από την έκρηξη πυρκαγιάς χθες [4-6-2021], την καταστροφή του περιβάλλοντος και την εκπομπή τοξικών αερίων στην περιοχή «Φραγγίστα», στον χώρο του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου.

-Απειλή για την υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον από την έλλειψη καθαριότητας στην πόλη του Κιάτου και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

-Οι υπεύθυνοι αυτού του καταντήματος για τον τόπο μας, αυτής της τραγωδίας, να ξέρουν ότι η υγεία των κατοίκων και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι πάνω από τα αξιώματα που κατέχουν και σύντομα θα αποδοθούν οι τεράστιες ποινικές και πολιτικές ευθύνες που έχουν.   

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Σικυωνίων λόγω ανικανότητας της Δημοτικής αρχής»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator