"Αυτή είναι η παρακαταθήκη σου, η κληρονομιά σου, η ντροπή μας"

0



23/06/1996

Ακριβώς αυτό άφησες πίσω σου.

Τον καπνό και τα αποκαϊδια απ την φωτιά που έβαλες στην χώρα.

Διέλυσες τον κοινωνικό ιστό, αποθράσυνες τα πλέον περιθωριακά στοιχεία του τόπου, αναζωπύρωσες την διχόνοια σε σημείο βρασμού.

Διέλυσες το εκπαιδευτικό σύστημα, καθαγίασες τα ΄΄οργισμένα΄΄ νιάτα που σε έβλεπαν ως Θεό πατερούλη του μπάχαλου.

Απαξίωσες τον θεσμό της Ελληνικής οικογένειας, και υποδαύλισες τις πρώτες feminazi στην χώρα, με πύρινους λόγους στο ΣΕΦ.

Ηθελες τους άντρες ΄΄πολυγαμικούς΄΄ σαν τα μούτρα σου, και τις γυναίκες ΄΄ανεξάρτητες΄΄ στην κατρακύλα των ελευθέρων ηθών.

Παρέλαβες χρέος 640 δις το 1981, ήτοι το 15% του ΑΕΠ, και κατόπιν υποτιμήσεων και διολίσθησης της δραχμής, το έφτασες στα 4.4 τρις το 1990 με απανωτούς δανεισμούς και 15% ετήσια χρεολύσια.

Βόλεψες όλη την χώρα στο δημόσιο-η εκλογική σου βάση-και διέλυσες σε εννέα χρόνια την πρωτογενή κ δευτερογενή οικονομία, βάζοντας λουκέτο ως προβληματικές, σε 1100 παραγωγικές μονάδες του ιδιωτικού τομέα.

Εφτιαξες το συνδικαληταριό στα μέτρα σου, με αδίστακτους τραμπούκους που ξυλοφόρτωναν και εξευτέλιζαν όποιον τολμούσε να βγάλει κιχ, ακόμη και μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Εμαθες τους αγρότες στις επιδοτήσεις της ξάπλας και τις χωματερές ... Εκεί φαγώθηκε η πλειοψηφία των ΜΟΠ.

Εβαλες τους γονείς να ΄΄δανειστούν΄΄ απ τα παιδιά τους υποθηκεύοντας το μέλλον τους. Το ζούμε σήμερα!

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πιστεύω στα ΄΄λάθη΄΄ σου.

Εκανες ό,τι έκανες συνειδητά, με στόχο την απόλυτη ηγεμονία σου στις άφρονες μάζες, και την δόμηση συμπαγούς καθεστώτος, το οποίο θα άντεχε και μετά από σένα! Και αυτό φάνηκε!

Ο,τι βιώσαμε απ το 96 και μετά-με αποκορύφωμα τον Τσίπρα-έχει την δική σου σφραγίδα.

Γιατί είτε με ΄΄εκσυγχρονιστές΄΄ της μίζας είτε με νταούλια, γαλούχησες μια κοινωνία στον χλευασμό των αξίων, στην αρπαχτή και την ήσσονα προσπάθεια.

Αυτή είναι η παρακαταθήκη σου, η κληρονομιά σου, η ντροπή μας. 

Giannis Laspoulas

Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Αυτή είναι η παρακαταθήκη σου, η κληρονομιά σου, η ντροπή μας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator