Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Τόσα... τρισεκατομμύρια έχει αυτός ο Δήμος ας δώσει και 40.000 ευρώ για το νερό στο Διμηνιό" !!!

0



Το ζήτημα υδροδότησης του Διμηνιού δεν μπορεί να λυθεί με μεθόδους διατάραξης των σχέσεων των κατοίκων μεταξύ τους λες και φταινε για την κατάσταση εκείνοι που θέλησαν να προασπίσουν τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.
Υπάρχει μια δικαστική Απόφαση και ενα ακατάλληλο νερό. Το μάζεμα υπογραφών για να αλλάξει η Δικαστική Απόφαση και να ξαναπέφτει το επικίνδυνο νερό μέσα στα σπίτια είναι μία επικοινωνιακή ανοησία ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Προτείνουμε τα ακόλουθα για τη βελτίωση της κατάστασης τώρα:
Πρώτον, να αυξηθεί η μεταφορά νερού στο χωριό για τους επόμενους δύο μήνες. Και τα μαγαζιά να δουλέψουν άνετα, και οι αγρότες να μπορούν να πλυθούν από τις εντατικές εργασίες και τα νοικοκυριά να λειτουργήσουν. Το ΝΕΡΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΗ. Η υδροφόρα χρεώνει τη μεταφορά. Να αναζητηθούν κι αλλοι με καλύτερες τιμές (για το θέμα αναθέσεων και τιμών δεν έχουμε καμία ενημέρωση)
Δεύτερον, να χρησιμοποιηθεί και η δεύτερη δεξαμενή για την παραλία Διμηνιού, που ειναι και τα μαγαζιά. Γιατί χρησιμοποιείται μόνο η μία για να στέλνει νερό και στην άλλη, με αποτέλεσμα να αδειάζει πολύ γρήγορα και να μένει ώρες το χωριό χωρίς νερό, ενώ θα μπορούσαν να γεμίζουν και οι δύο;;;;;;
Τρίτον, η δεξαμενή ειναι τσιμεντενια και οταν αδειάζει μόλις τρέξει με πίεση το νερό της υδροφορας ανεβαίνει πάνω το χώμα. Προς τούτο το νερό φτάνει πάλι βρώμικο στο χωριό. Άρα πρέπει να οργανωθεί έτσι η μεταφορά χρονικά, ώστε να μην αδειάζει ποτέ η δεξαμενή για να μειωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και το νερό να καταλήγει καθαρό στα σπίτια.
Τέταρτον, να τοποθετηθούν άμεσα επαγγελματικά φίλτρα στη δεξαμενή για να βελτιωθεί η ποιότητα του νερού, όχι που μπαίνει στη δεξαμενή (αυτό πλέον είναι καθαρό) αλλά που βγαίνει και πάει στα σπίτια. "Τόσα τρισεκατομμυρια έχει αυτός ο Δήμος" ας δώσει γύρω στις 40.000 ευρώ για αυτό το μείζον θέμα.
Οι ευθύνες 10 χρόνια καμίας αλλαγής σε ένα παμπάλαιο δίκτυο, της μη αξιοποίησης γειτονικών γεωτρήσεων, της εγκληματικής χρήσης ενός ακατάλληλου νερού μέσα στα σπίτια είναι αναντίρρητες.
Όμως δεν μπορεί να προκληθεί κοινωνική αναταραχή σε ένα πανέμορφο χωριό μέσα στο καλοκαίρι για επικοινωνιακά τερτίπια.
Μπορούμε με δραστικές κινήσεις να βελτιώσουμε τα πράγματα έστω για τώρα μέχρι να σχεδιαστούν και να γίνουν οι αλλαγές υποδομών για το μέλλον.


Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Τόσα... τρισεκατομμύρια έχει αυτός ο Δήμος ας δώσει και 40.000 ευρώ για το νερό στο Διμηνιό" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator