ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Πρόταση και στήριξη στον Ραψωματιώτη για συμμετοχή στη νέα διοικητική επιτροπή

0



Τις τελευταίες εξελίξεις και διεργασίες που γίνονται για την συγκρότηση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας αλλά και την πρόταση που δέχθηκε σχολιάζει μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης, μέλος του Δ.Σ.

ΓΡΑΦΕΙ ο κ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ:

Ιδιαίτερα τιμητική η πρόταση και των δύο πλευρών του Επιμελητηρίου να συμμετέχω στην νέα Διοικητική Επιτροπή και ότι θα με στηρίξουν αν το αποφασίσω.
Στην παρούσα φάση όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, κάτι το πολύ σημαντικό ή κάτι που δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι άλλοι
συνάδελφοι για να με βάλει στην διαδικασία να σκεφτώ την αλλαγή της ξεκάθαρης και ειλικρινής δήλωσης που έκανα από την αρχή αυτής της θητείας.
Τους ευχαριστώ και δημόσια και δηλώνω ότι είμαι στην διάθεσή τους για ότι ξεχωριστό και μοναδικό
πιθανά προκύψει.
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Πρόταση και στήριξη στον Ραψωματιώτη για συμμετοχή στη νέα διοικητική επιτροπή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator