ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: "Είστε αυτά ακριβώς που τόσα χρόνια πίνανε οι κάτοικοι του Άνω Διμηνιού" !!!

0



Ανιχνευτή υποκρισίας μόνο μη βάλουμε καμία μέρα στην ΔΕΥΑΣ, γιατί με τέτοιες ανακοινώσεις, το βλέπω να ζορίζεται. 

Η σημερινή ανακοίνωση περί ασυνέπειας πληρωμών από συνδημότες μας,  είναι σαν να πετάτε τα σκατά στον ανεμιστήρα! 

Είστε αυτά ακριβώς που τόσα χρόνια πίνανε οι κάτοικοι του Άνω Διμηνιού.

Η ΔΕΥΑΣ δεν ήταν αυτή που πέρυσι τον Ιούνιο διεκδίκησε  εικονικές ληξιπρόθεσμες οφειλές από τον Δήμο Σικυωνίων (πάνω από 600.000 ευρώ), Γιάννης τα πίνει... Γιάννης κερνάει... δηλαδή και στην συνέχεια λόγω Covid-19, το Υπουργείο Εσωτερικών με έκτακτη επιχορήγηση τα έδωσε στον Δήμο μας; Τα χρήματα αυτά γιατί σας τα έδωσαν; Ντροπή σας!

Αυτός που έχει την ευθύνη να γράφει το όνομα του και να βάζει την υπογραφή του στις ανακοινώσεις, όπως τον παλιό καλό καιρό, τότε που διαγράφονταν χρέη στην ΔΕΥΑΣ και λέγατε "αθώα" ψέματα περί ποιότητας νερού των όμορων χωριών...

Μάρκος Λέγγας




Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: "Είστε αυτά ακριβώς που τόσα χρόνια πίνανε οι κάτοικοι του Άνω Διμηνιού" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator