Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης - ΒΙΝΤΕΟ

0





Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους δημοτών και επισκεπτών, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Ξυλοκάστου - Ευρωστίνης σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. 'Ηλίας Κατσούλης', για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στο Ξυλόκαστρο, σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες όπου μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν την Εκπαιδευτική Παρουσίαση για την σωστή χρήση του ποδηλάτου, συμμετείχαν στην Ποδηλατοβόλτα με αφετηρία το Πάρκο και απόλαυσαν τις ζωγραφιές των παιδιών σχετικά με το θέμα.

Η δράση δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά καθαρά ψυχαγωγικό και με σκοπούς

- την ανάδειξη του ποδηλάτου ως οικολογικό μέσο μεταφοράς και την αύξηση του αριθμού των χρηστών ποδηλάτου στους δρόμους του Δήμου
-την ενημέρωση των σχολείων σχετικά με τους 17 στόχους της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
- Την ανάδειξη του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής ως μια τοποθεσία που συνδέεται με την κυκλοφορία του ποδηλάτου αλλά και ως πολυχώρου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων

Ευελπιστούμε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Πάρκου ως πόλου αθλητισμού, πολιτισμού και δραστηριοποίησης των παιδιών μας.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του οργανισμού “Εν Κινήσει”, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του UNRIC (Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών) και υπό την αιγίδα της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και ευελπιστούμε πως η συνεισφορά αυτή θα βρει κι άλλους συμμάχους στο δρόμο της.

Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator