ΔΙΜΗΝΙΟ: 500.000€ από τον Ταγαρά για την αποκατάσταση της υδροδότησης

0



Συνάντηση Σταματόπουλου-Ταγαρά με ευχάριστα για την υδροδότηση του Διμηνιού

Ευχάριστες ειδήσεις είχε η χθεσινή μέρα για το δήμο Σικυωνίων. Οι προσπάθειές μας για την εξασφάλιση έκτακτων χρηματοδοτήσεων για το πρόβλημα της υδροδότησης του Διμηνιού, έπιασαν τόπο. 

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών το ποσό των 500.000€ για την αποκατάσταση της υδροδότησης της κοινότητας Διμηνιού, το οποίο μαζί με την έκτακτη χρηματοδότηση που αναμένεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, θα αποκαταστήσουν την υδροδότηση της Κοινότητας, έως ότου ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα. 

Το ευχάριστο νέο ανακοινώθηκε, σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου,  σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, τον οποίο ευχαρίστησε διότι συνέβαλε τα μέγιστα για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης.  

Παράλληλα στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα που προγραμματίζονται ή και εκτελούνται στο δήμο Σικυωνίων, τα οποία εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Νίκου Ταγαρά και αφορούν τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, αποχετευτικά, ύδρευση, αντιπλημμυρικά, διάβρωση ακτών, διαχείρισης των υδάτων της λίμνης Στυμφαλίας και του φράγματος Ασωπού, σχέδια διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας, κ.ά. 

Ο Νίκος Ταγαράς, έχοντας πολυετή εμπειρία ως αυτοδιοικητικός, κατανοεί απόλυτα τα προβλήματα που ανακύπτουν στην αυτοδιοίκηση και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει στην επίλυσή τους. 

Τον ευχαριστούμε θερμά, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή του και την αμέριστη στήριξη στο Δήμο.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Γ. Γεννηματά 2, Κιάτο
τηλ. 2742 360 100
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΜΗΝΙΟ: 500.000€ από τον Ταγαρά για την αποκατάσταση της υδροδότησης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator