ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τα εσώρουχα εμφανίστηκε ο Πιέτρης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου - ΒΙΝΤΕΟ

0Άφωνοι έμειναν οι συνάδελφοί του αλλά και όσοι Κορίνθιοι που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων όταν ο Γιώργος Πιέτρης εμφανίστηκε στη διαδικτυακή συνεδρίαση με τα εσώρουχα !!!
Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος τον παρατήρησε μέσω του προέδρου του Δ.Σ. και ζήτησε να ντυθεί ευπρεπώς για να μην μας βγάλει το “Ράδιο Αρβύλα” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σπαρταριστό βίντεο:


Δημοσίευση: Απριλίου 21, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τα εσώρουχα εμφανίστηκε ο Πιέτρης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator