ΤΖΗΜΕΡΟΣ: «Βρεθήκαν μια μέρα στο Πολυτεχνείο πριν μισό αιώνα και το έκαναν επάγγελμα» !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Περισσός τραβά το σκοινί στην κόντρα του με την κυβέρνηση για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ήδη η ΚΝΕ περνά στην αντεπίθεση με ένα βιντεάκι στο οποίο απαντούν στον Κ. Μητσοτάκη πρωταγωνιστές του Πολυτεχνείου όπως ο Θανάσης Παφίλης και η Αριάδνη Αλαβάνου, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κατάληψης του Πολυτεχνείου το 1973.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΖΗΜΕΡΟΣ: «Βρεθήκαν μια μέρα στο Πολυτεχνείο πριν μισό αιώνα και το έκαναν επάγγελμα» !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator