Χ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ - Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας: «Μέχρι στιγμής έχουμε 170 “ανυπάκουους” Κορίνθιους συμπολίτες μας» - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ.Χαράλαμπος Τετράδης μίλησε αποκλειστικά στον hlektra t.v. και δήλωσε ότι οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας συνεχίζεται σε όλη την Κορινθία.


ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ - Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας: «Μέχρι στιγμής έχουμε 170 “ανυπάκουους” Κορίνθιους συμπολίτες μας» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator