ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ

0Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΑΕΤ 'Νίκης' Πατρών το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών της Γ' Εθνικής Κατηγορίας της ΣΤ' Ένωσης και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου τενιστικές αναμετρήσεις.

Για τη Β' Εθνική κέρδισαν την άνοδο:

Στους άνδρες η ομάδα της Α.Ε.Τ. 'Νίκης' Πατρών με τους αθλητές Δημόπουλο Πλάτων, Κάλλιστρο Αλέξη, Περαντώνη Γιάννη και Παράσχη Νίκο.

Στις γυναίκες η ομάδα του Ο.Α. Κορίνθου με τις αθλήτριες Σωτηράκου Μαριαλένα και Χαραλαμποπούλου Μαριλένα.

Ο Ο.Α.Κ. περήφανος συγχαίρει τις αθλήτριές του για αυτή τους την διάκριση που ήταν απότέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, την ομάδα των ανδρών του που επίσης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία (Μπαλτζόγλου Κωνσταντίνος, Επιβατινός Κωνσταντίνος,Τζουτζόπουλος Θέμης) , τον προπονητή τους κο Ντέμη Πιτουρά που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και εύχεται σε όλους πάντα επιτυχίες προσωπικές και διασυλλογικές!!!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator