Στρατηγική Εθνικής επιβίωσης ή Συμβόλαιο θανάτου;

0
Γράφει ο Κ. Κυριακόπουλος

Καλό θα είναι να μην περάσει απαρατήρητη η δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε ο «μετανάστης» σε βάρος αστυνομικού στην Κομοτηνή…

Το να επιτίθεσαι με σκοπό να σκοτώσεις αστυνομικό, γνωρίζοντας ότι μπορεί την επόμενη στιγμή να σε σκοτώσει εκείνος κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, αυτό σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένος για όλα…

Ένας άνθρωπος ξένος σε μια χώρα, που ενεργοποιεί τόσο εύκολα τα δολοφονικά του ένστικτα αποδεικνύοντας πως είναι αποφασισμένος για όλα, ΔΕΝ είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε στην Ελλάδα αναζητώντας ασφάλεια και μια καλύτερη ζωή.

Είναι το ρεμάλι, ο τυχοδιώκτης, ο φονιάς, ο «μοναχικός λύκος», ο πρόθυμος να εργαλειοποιηθεί για να υπηρετήσει συγκεκριμένο ρόλο. Είναι ο άνθρωπος που το παιχνίδι του θανάτου το ξέρει καλά, και το κυριότερο…Είναι αποφασισμένος να το παίξει…

Φαίνεται πως δεν έχουμε μπει ακόμη στην φάση της μαζικής εκδήλωσης αντίστοιχων φαινομένων, αλλά όλα δείχνουν πως η ημέρα που θα εκδηλωθούν με τρόπο μαζικό, εκρηκτικό και θα αιφνιδιάσουν μια κοινωνία που πλέει σε πελάγη μακαριότητας, ΔΕΝ είναι μακριά.


Μόνο που μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορεί πλέον να εκλαμβάνεται ως τυχαίο και απρόσμενο γεγονός. Έχει δώσει ήδη τα πρόδρομα φαινόμενα που την προαναγγέλουν…
✓ Οι μικρές και μεγαλύτερες συμμορίες που προκαλούν τους ανυποψίαστους πολίτες σε πόλεις και χωριά, δεν είναι οι λούμπεν φτωχομπινέδες που πιστεύουν οι αφελείς, ούτε περιφερόμενοι φτωχοδιάβολοι που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κάτι που είναι ανάξιο λόγου.
✓ Είναι εγκληματίες αδίστακτοι που επιδίδονται σε πράξεις προβολής ισχύος, και οριοθετούν την δράση τους για την επόμενη μέρα.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση και την αυτονόητη τροπή των εξελίξεων που ήδη προδιαγράφεται, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να υπάρχουν συμπολίτες μας που επιλέγουν συνειδητά να σιωπούν, ή πολύ περισσότερο να αναζητούν ελαφρυντικά για τους περιφερόμενους φονιάδες, τολμώντας ακόμη και να συμψηφίσουν αυτήν την επικίνδυνη εξέλιξη με τα φαινόμενα της αστυνομικής βίας…
✓ Είναι προκλητική η ομερτά των κυρίαρχων ΜΜΕ, που αποσιωπούν συνειδητά την προέλευση των φονιάδων, καλλιεργώντας ψευδαισθήσεις σε ανυποψίαστους θεατές, ακροατές και αναγνώστες…
✓ Και φυσικά είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική η επίσημη κυβερνητική στάση που επιμένει να συντηρεί την εντύπωση ότι αυτά τα φαινόμενα είναι αποσπασματικά, και συνεχίζει να τα αντιμετωπίζει με αβάστακτη ελαφρότητα, αποκρύπτοντας ουσιαστικά πως η ανυποψίαστη κοινωνία στο σύνολό της εναγκαλίζεται με τον εφιάλτη που σουλατσάρει ανεμπόδιστος μέσα στις γειτονιές, και η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη υβριδική απειλή, που στην πιθανότητα της πολλαπλής ενεργοποίησής της, θα είναι απροετοίμαστη και παντελώς ανίκανη να αντιδράσει.

Το «Μεταναστευτικό» εξελίσσεται ΤΑΧΥΤΑΤΑ σε αυτό για το οποίο αρκετοί από μας προειδοποιήσαμε έγκαιρα. Μια ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΗ και ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΑΠΕΙΛΗ, που στραγγαλίζει σταδιακά ολόκληρη την χώρα.

Αύριο, κανείς πλέον δεν θα δικαιούται να ισχυριστεί πως «δεν ήξερε»… «δεν κατάλαβε»… «δεν φανταζόταν»…

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του θα είναι οδυνηρές, και η απόπειρα των διεθνών κέντρων, να οχυρώσουν θεσμικά την υποχρέωση συνύπαρξης των κοινωνιών με αυτόν τον εφιάλτη, δεν είναι τυχαία και φυσικά δεν είναι διόλου αθώα.

Η επιλογή της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κλιμάκωση αυτής της πρόκλησης, κάνοντας delivery του κινδύνου και διασπορά σε ολόκληρη την χώρα, είναι μια εθνικά εγκληματική επιλογή, που θα έχει ανυπολόγιστο εθνικό κόστος.

Οι βραχυπρόθεσμες συνέπειες ωστόσο, είναι εδώ. Εκδηλώνονται με τρόπο εκρηκτικό… Αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος μιας εφιαλτικής καθημερινότητας… Συμπαρασύρουν τον ρυθμό της ζωής των τοπικών κοινωνιών σε αχαρτογράφητα ύδατα… Και ως εκ τούτου θα πρέπει, όχι απλά να προβληματίσουν, αλλά να σημάνουν γενικό συναγερμό πρώτα απ΄ όλα μέσα στην ίδια την κοινωνία.
✓ Οι φωνές που ζητούν «ανοχή»… «στήριξη»… και «αλληλεγγύη»… δεν μπορούν να συνεχίσουν να αντιμετωπίζονται ως απλά παρατράγουδα γραφικών, απερίσκεπτων, ενίοτε και ηλιθίων. Αυτές οι φωνές συνιστούν στάση συνενοχής, και οι τοπικές κοινωνίες έχουν υποχρέωση πια να μην επιδεικνύουν καμία ανοχή στην αθλιότητα των συνενόχων.
✓ Οι κήρυκες του «δικαιωματισμού» και οι αμαρτωλές ΜΚΟ, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως παρουσίες ανεπιθύμητες…
✓ Ο φερετζές των δήθεν του «αντιρατσισμού»… του «αντιφασισμού»… και της «αντιξενοφοβίας» θα πρέπει να τραβηχτεί και να φανεί το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που δεν διστάζουν να ενοχοποιήσουν ακόμη και την αγωνία των απλών καθημερινών ανθρώπων, για να υπηρετήσουν φαιδρά ιδεολογήματα και αμφιλεγόμενες σκοπιμότητες…

Είναι καιρός οι πολίτες να απομυθοποιήσουν με την πολιτική τους δράση και στάση την αυθαίρετη κατηγορία του «φασίστα» που αποδίδεται, σε όποιον τολμά να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας και να απαιτήσει τα αυτονόητα.
✓ Φασισμός είναι να μισείς τον συμπολίτη σου επειδή αντιδρά στον εφιάλτη και να αβαντάρεις το έγκλημα στο όνομα ενός κίβδηλου νεοταξίτικου και δήθεν «ουμανισμού»…
✓ Φασισμός είναι να αποκρύπτεις την εγκληματική δράση που συνιστά πλέον καθημερινό φαινόμενο και τροποποιεί δραματικά τους όρους της ζωής των ανθρώπων.
✓ Φασισμός είναι να υποκρίνεσαι ότι δήθεν πολεμάς το ΝΑΤΟ και τους μακελάρηδες του Ιμπεριαλισμού, ενώ στην ουσία, αντί να πολεμάς όλους αυτούς, στοχοποιείς τους συμπολίτες σου και φαιδροποιείς τον πραγματικό αντιφασιστικό αγώνα.
✓ Φασισμός είναι να καθαγιάζεις το σχέδιο του ισλαμοφασισμού που στοχοποιεί την ίδια σου την πατρίδα, και να τοποθετείς απέναντί σου, όλους αυτούς που σε καλούν να υπερασπιστείς τα αυτονόητα.

Τα πράγματα έχουν οδηγηθεί ήδη σε σημείο οριακό. Το επιβεβαιώνουν ακόμη και οι αποσπασματικές «λύσεις» στις οποίες καταφεύγει η κυβέρνηση, και οι οποίες απλώς καταδεικνύουν τα πολλαπλά αδιέξοδα και την απόλυτη απομόνωση της χώρας.

Η κατευθυνόμενη μετανάστευση -που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ- εισβάλει στην χώρα από παντού και εγκλωβίζεται στην επικράτειά της.

Εδώ δεν υπάρχουν πια περιθώρια για διαλέξεις, για απεραντολογίες και για φανφάρες που δεν οδηγούν πουθενά. Χρειάζονται αποφάσεις….

Αποφάσεις που αυτή η κυβέρνηση, αδυνατεί να τις πάρει γιατί δεσμεύεται από τις καταστροφικές της υπογραφές, και την πολιτική της δέσμευση να σεβαστεί τις αθλιότητες της Τασίας, αναθέτοντας την διαιώνισή τους στις δικές της αρσενικές και θηλυκές Τασίες πατριδοκάπηλης κοπής.

Αλλά αυτός ο φαύλος κύκλος, μεταθέτει το πρόβλημα, και καθιστά ακόμη πιο εκρηκτικό το φορτίο που συσσωρεύεται πάνω στην διαλυμένη μας χώρα. Η ανυπαρξία σχεδιασμού ουσιαστικής και οριστικής αντιμετώπισης, μεταθέτει απλώς την ευθύνη της έκρηξης, στην δύναμη του «τυχαίου» ή στις αποφάσεις των συμμοριών και των προβοκατόρων.

Αυτό όμως ΔΕΝ είναι στρατηγική εθνικής επιβίωσης, αλλά Συμβόλαιο θανάτου για την πατρίδα μας. Και δυστυχώς για την Ελληνική κοινωνία, έχει μονάχα δυο επιλογές.

Ή θα το σκίσει όσο είναι ακόμη νωρίς… Ή θα υποστεί τις αμετάκλητες συνέπειες της εκπλήρωσής του…

Ελεύθερη Ελλάδα
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στρατηγική Εθνικής επιβίωσης ή Συμβόλαιο θανάτου;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator