ΚΙΑΤΟ: Πόνεσε ο... μπουρδολόγος αναλυτής του προεκλογικού γκάλοπ !!!

0



Τον πονέσαμε τον πρώην παπλωματζή και νυν παπατζή "δημοσιογράφο", μπουρδολόγο "αναλυτή" του προεκλογικού γκάλοπ για το Δήμο Σικυωνίων και Νέστορα της κολοτούμπας που σήμερα γλύφει εκεί που έφτυνε χθες και βγήκε στη ρούγα να μας κάνει μαθήματα ηθικής... ο "δια βοής" δημοσιογράφος... ο εντεταλμένος... που μέχρι πρόσφατα μας ζητούσε ραντεβού για συνάντηση για να μας δώσει "γραμμή" αλλά σε εμάς δεν περνάνε αυτά και φυσικά δεν τσιμπήσαμε, ούτε προσκυνήσαμε και νομίζει πως τώρα μας τιμωρεί...!!!

Έχασε την ψυχραιμία του από την κριτική που κάνουμε στους εντολοδόχους του και άρχισε τις ύβρεις... μας είπε μέχρι και ηλίθιους...!!!

Μέχρι χθες μας "έγλυφε" σήμερα μας κατηγορεί που έχουμε κάνει αναρτήσεις για τον κ.Μπούκουρα από το 2012... και "βρωμίζουμε το διαδίκτυο" Ποιος;;; ο τύπος που βρωμίζει την κοινωνία !!!

Μα γιατί ανησυχεί;;; αφού είναι γνωστό ότι οι λέρες δε βρωμίζουν περισσότερο !!!

Ας μάθει λοιπόν ότι ο κ.Μπούκουρας υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής Κορινθίας από τον Κορινθιακό λαό και όπως όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι βουλευτές Κορινθίας (από το 2009 και μετά) έχει στην ιστοσελίδα μας την κατηγορία με αναρτήσεις που τον αφορούν.

Το ιστολόγιό μας έχει καταγράψει τα του Μπούκουρα ως βουλευτή Κορινθίας και τα της Χ.Α. ως πολιτικό φαινόμενο.... και ας μάθει ο Νέστορας της λαμογιάς και της κολοτούμπας πως ένα πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο όταν το κοιτάς κατάματα.

Αυτά και περαστικά !!!

Μερικές από τις αναρτήσεις μας είναι και αυτές οι οποίες είναι φυσικά σφόδρα κατά της Χ.Α. αλλά αυτές δεν τις είδε ο εντεταλμένος...:

http://www.parakato.gr/2019/05/blog-post.html

http://www.parakato.gr/2013/11/blog-post_27.html

http://www.parakato.gr/2015/10/blog-post_733.html

http://www.parakato.gr/2013/11/blog-post_1151.html

http://www.parakato.gr/2016/05/blog-post_169.html

http://www.parakato.gr/2016/05/blog-post_169.html

http://www.parakato.gr/2014/03/blog-post_9.html

http://www.parakato.gr/2017/02/blog-post_223.html

http://www.parakato.gr/2016/12/viral.html

http://www.parakato.gr/2015/10/blog-post_0.html



Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πόνεσε ο... μπουρδολόγος αναλυτής του προεκλογικού γκάλοπ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator