Παραλήρημα Μιχαλολιάκου: «Θα θάψουμε τα ορφανά του Μάρξ, Τσίπρα, Κανέλλη και Δούρου» - ΒΙΝΤΕΟ

0


Η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε ένα video στη διαδικτυακή της έκδοση, όπου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, σε ομιλία του τον Ιούνιο του 2012, ξεσπά σε παραλήρημα ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα, τη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη.

Οι δηλώσεις του αυτές ήταν πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και μετά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι με νερό στην τότε υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου και είχε έρθει στα χέρια με την Λιάνα Κανέλλη.

«Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Και αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου, και οι Τσίπρες, ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάνανε κι άλλη φορά, και τους θάψαμε στο Γράμμο και στο Βίτσι, και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν», λέει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο:
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραλήρημα Μιχαλολιάκου: «Θα θάψουμε τα ορφανά του Μάρξ, Τσίπρα, Κανέλλη και Δούρου» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator