Πολιτισμό και αξιοπρέπεια δίδαξε η Στιμάγκα

0


Με αγάπη για τον τόπο μας, την Στιμάγκα.

Με σεβασμό στην παράδοση και τον λαογραφικό μας πλούτο.
Με μεράκι για όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που μας ενώνουν με το παρελθόν και που είναι φωτεινός δρόμος για όλους μας μέσα στην σκληρή καθημερινότητα…
ιδρύσαμε το 2001 τον Χορευτικό και Λαογραφικό Σύλλογο Στιμάγκας ‘ΘΥΑΜΙΣ’
Ξεκινήσαμε ενα δύσκολο και επίπονο ταξίδι για να ανακαλύψουμε ξανά τις ρίζες μας, τις παραδόσεις μας, τα έθιμά μας και , τελικά, να κάνουμε λίγο πιο όμορφη την ζωή μας μέσω της γνωριμίας με τα αγνά και όμορφα απλά πράγματα.
Το ταξίδι αυτό το 2016 θα καλύψει μια δημιουργική – ανοδική πορεία 15 ετών και θα συνεχίζεται …

Φωτογραφίες από την εκδήλωση του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Στιμάγκας ‘’ΘΥΑΜΙΣ’’ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24-10-2015.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτισμό και αξιοπρέπεια δίδαξε η Στιμάγκα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator