ΚΙΑΤΟ: Με τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ» για έναν καλύτερο και βιώσιμο Δήμο

0



Της Στέλλας Ανδριάκαινας*

Είμαι 22 χρόνων και ζω στην Στυμφαλία από τότε που γεννήθηκα. Είμαι απόφοιτη του 1ου ΓΕΛ Κιάτου και στην συνέχεια σπούδασα μαγειρική στην Le Monde – Chef. Παράλληλα ασχολούμαι με την οικογενειακή επιχείρηση, στη διαχείριση ενός εστιατορίου, με τον πρωτογενή τομέα, στην παραγωγή κηπευτικών προϊόντων, αλλά και με το marketing!

Σε αυτές τις εκλογές δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, κυρίως σε εμάς τους νέους, να βγούμε μπροστά ως δημότες μιας περιοχής που την αγαπάμε και θέλουμε να τις δώσουμε ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης. Συμμετέχω με μεγάλη χαρά στον συνδυασμό του Μάρκου Λέγγα, "συνΔΗΜΟΤΕΣ", ως πολίτης που διεκδικεί, αγωνίζεται και κερδίζει με έργα και πράξεις! Επιχειρώ να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά, τους νέους ανθρώπους για τους οποίους πολλές φορές εκφράζεται η άποψη πως δεν ενδιαφέρονται για τα κοινά, με κατευθυντήριο γνώμονα το καλό του τόπου, όπου γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι.

Ζώντας σε ένα ορεινό χωριό του Δήμου μας, την Στυμφαλία, έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπη με τα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή μας. Στόχος μου είναι η βελτίωση της ζωής και η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου μας. Να προσφέρω τα μέγιστα για ένα καλύτερο και βιώσιμο Δήμο.

Η Στυμφαλία, καθώς και οι γύρω περιοχές, αποτελούν έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό. Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά αυτού του τόπου, προσελκύοντας περισσότερο κόσμο πάντα βασισμένο στο όραμα του Μάρκου Λέγγα.

Είναι ένας νέος άνθρωπος, με όραμα για το μέλλον, που διαθέτει ανοικτούς ορίζοντες στην επικοινωνία και στο τρόπο σκέψης. Ακόμη -κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα- οι «συνΔΗΜΟΤΕΣ» αποτελούμε μια ομάδα που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι επαγγελματικά, βρίσκονται σε πολύ αξιόλογο επίπεδο γνώσεων και θέλουν όλοι να προσφέρουν για να έχει ο Δήμος μας ένα μέλλον δημιουργικό, βιώσιμο και άμεσα εξυπηρετικό ως προς τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών μας.

Οι προσπάθειες μας θα εστιάσουν στο να δημιουργηθεί μια νέα και σύγχρονη τεχνολογικά πόλη σε συνδυασμό με την οικολογική συνείδηση και τη καθαριότητα της!

Ζητάμε από τους συνδημότες μας να μας στηρίξουν και να γίνουν συμμέτοχοι σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

*Η κυρία Στέλλα Ανδριάκαινα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ» δήμου Σικυωνίων
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ» για έναν καλύτερο και βιώσιμο Δήμο "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator