ΓΚΕΛΥ ΣΟΦΟΥ: Ανεξάρτητη, αυτοδημιούργητη, δυναμική, μια ισχυρή παρουσία στους "ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" δίπλα στον ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ

0



Μια ισχυρή παρουσία στους "ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" δίπλα στον ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ

Η Γκέλυ, γεννήθηκε στο Ναύπλιο και μεγάλωσε στην Κόρινθο, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι κόρη του Γιάννη Σοφού, συνταξιούχου της ΔΕΗ, μητέρα της Μαίρης η οποία είναι οικονομολόγος και γιαγιά του Φοίβου.

Με εξειδίκευση στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης , έχει διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, ως κύριο στέλεχος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής αρχικά και της ERGO μετά τη συγχώνευση των δύο εταιρειών, ιδρύοντας και υποστηρίζοντας, υποκαταστήματα σε Κόρινθο, Τρίπολη και Ναύπλιο, διευρύνοντας έτσι, όχι μόνο τους επαγγελματικούς αλλά και τους κοινωνικούς της ορίζοντες. Συνεχής εκπαίδευση σε θέματα στο Marketing και το Ασφαλιστικό Management , σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων και ψυχολογίας στην Ελλάδα και πολλές χώρες εξωτερικού. 


Ως μοναδικό στήριγμα, μονογονεικής οικογένειας, ανέπτυξε από μικρή τις ικανότητες της αλλά και το δημιουργικό της πνεύμα! Οικονομικά ανεξάρτητη, με δυναμισμό , ευθυκρισία και δυνατότητα λήψης κρίσιμων αποφάσεων, μπολιάστηκε ταυτόχρονα με την ενασχόληση με τα κοινά. Άφησε την σφραγίδα της επίσης , στην τοπική Τηλεόραση και ραδιόφωνο (ΑΧΙΟΝ, F1, TOP) , με πλήθος εκπομπών, συμβουλευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα, που την κατέστησαν όχι μόνο αναγνωρίσιμη αλλά και πολύ αγαπητή στον κόσμο.


Οι κάτοικοι της περιοχής που έχει επιλέξει να ζει τις τελευταίες δεκαετίες, άνθρωποι απ` όλες τις ηλικίες , ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, άνθρωποι της αγοράς, του μόχθου, άνθρωποι από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, της ζήτησαν να ασχοληθεί με τα κοινά, από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε επίπεδο Περιφέρειας. 

Με καινοτόμο και πρακτικό πνεύμα, υποστηρίκτρια πάντα της διάφανης διαχείρισης, έχοντας γνώση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της κοινωνικής ευθύνης και κυρίως, γνωρίζοντας τον Γιώργο Δέδε, από την εποχή των μαθητικών αγώνων, αφού ανήκουν στην ίδια γενιά, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του σε συμπόρευση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Ο Γιώργος Δέδες, σαν αυριανός Περιφερειάρχης, είναι εκείνος που μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε Νέους Δρόμους Προόδου και Ανάπτυξης και η Γκέλυ, θέτει τις ικανότητές της στην υπηρεσία του κοινού καλού! Ήταν αυτό που έκανε πάντα, είναι αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα!

Η ένταξη λοιπόν της Γκέλυς Σοφού στο συνδυασμό της Κορινθίας για τους «ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» , με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Δέδε ήταν μονόδρομος !
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΚΕΛΥ ΣΟΦΟΥ: Ανεξάρτητη, αυτοδημιούργητη, δυναμική, μια ισχυρή παρουσία στους "ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" δίπλα στον ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator