Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

0Ως μάχιμος επιχειρηματίας αλλά και ενεργός πολίτης στο τόπο μας, ως άνθρωπος που ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτόν δεν μπορώ παρά να αντιλαμβάνομαι άμεσα και σε καθημερινή βάση τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν όλους μας.
Είναι αυτά που με έχουν οδηγήσει στην απόφαση να μην πάψω να παλεύω και να προσπαθώ για το καλύτερο.
Πολλά από αυτά είναι απλά και χρειάζεται απλώς κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά για την επίλυσή των, κάποια άλλα χρειάζονται πιο συντονισμένη δράση και προγραμματισμό.
Σε κάθε περίπτωση τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο αν η Αρχή του τόπου μας δεν βάλει στην άκρη τα προσωπικά της, μικρά και ιδιοτελή συμφέροντα και να δουλέψει με γνώμονα το κοινό καλό.
Ολοι γνωρίζετε ότι ο Νίκος Σταυρέλης αγαπά τον τόπο μας και θέλει με τις δικές του δυνάμεις να τον βοηθήσει όσο μπορεί, χωρίς να αποσκοπεί σε τίποτε άλλο πέρα απ’ αυτό.
Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά, η εμπειρία του στα διοικητικά , και όχι μόνο, θέματα, η κοινωνική του ευαισθησία και η καθαρότητα του βίου του, αποτελούν εγγύηση για μια δημαρχιακή θητεία, παραγωγική, αποτελεσματική και έντιμη.
Επειδή θέλω και εγώ να είμαι μέρος της λύσης των προβλημάτων, αλλά και επειδή αισθάνομαι ευθύνη για τον τόπο μου σας ζητώ να με ψηφίσετε για να κάνουμε την Κόρινθο, όπως την ονειρευόμαστε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ
Επιχειρηματίας
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου
με τον Νίκο Σταυρέλη
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator