ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ

0Ως Δήμαρχος Κορινθίων και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και ενόψει της τελικής έκφρασης των Δημοτών του Δήμου Κορινθίων την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, για την ανάδειξη της νέας δημοτικής Αρχής, απευθύνω ανοικτή πρόσκληση προς τον κο Βασίλη ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ, ως επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, για την πραγματοποίηση κοινής μας ανοικτής εκδήλωσης την Παρασκευή 31.05.2019 στο Δημοτικό Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης»(Δαμασκηνού 57) ή σε όποιον άλλο χώρο επιθυμεί.

Η κοινή μας αυτή ανοικτή δημόσια εκδήλωση :

1. Θα στοχεύει στο να υπάρξει πολιτικά υγιής, δημόσιος και όχι παρασκηνιακός, διάλογος για όλα τα θέματα και τις προτεραιότητες του Δήμου μας, όπως θα τεθούν από τους υποψήφιους, αλλά και τον κάθε Δημότη που θα ήθελε να υποβάλλει τα ερωτήματά του και τις προτάσεις του.

2. Θα συντονίζεται από 3 έγκριτους δημοσιογράφους, ώστε να είναι συντεταγμένη και ουσιαστική (της απολύτου επιλογής του κου Β. Νανόπουλου).

3. Θα επιτρέψει και στους άλλους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές, αλλά δεν θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής και να λάβουν το λόγο και να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις και -εφόσον το αισθάνονται- να εκφράσουν δημόσια και υπεύθυνα την άποψη-πρότασή τους προς τους Δημότες για την επιλογή του προσώπου του νέου Δημάρχου.

Χωρίς παρασκήνιο, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς συμφωνίες ερήμην των Πολιτών.

4. Θα δεσμεύσει δημόσια και τους δύο υποψήφιους Δημάρχους ενώπιον των Δημοτών, ώστε ουδείς να μπορεί να πράξει διαφορετικά την επόμενη ημέρα.

5. Θα μεταφέρει αληθινή και διαυγή «εικόνα» σε κάθε σπίτι του Δήμου Κορινθίων μέσω μιας διακαναλικής κάλυψης από την τηλεόραση, από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χωρίς φτιασιδώματα, χωρίς επικοινωνιακά τρικ.

Η κοινή μας εκδήλωση θα είναι μια έμπρακτη και ουσιαστική μετάβαση από τους γνωστούς μονόλογους στον ανοικτό και δεσμευτικό -για όλους- διάλογο ενώπιος ενωπίω με τους Πολίτες του Δήμου Κορινθίων.

Η ψήφος των Δημοτών, όπως αποτυπώθηκε την 26η.05.2019, το «πνεύμα» και το «γράμμα» του Νόμου της αυτοδιοίκησης, τα σημαντικά θέματα του Δήμου και οι προκλήσεις της επόμενης 4ετίας, επιβάλλουν τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, την ΕΥΘΥΝΗ και τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Η άρνηση στον ανοικτό και υπεύθυνο διάλογο, με ουσιαστική συμμετοχή του συνόλου των υποψηφίων και των Δημοτών, θα υπηρετεί μόνο τη σκοπιμότητα της αποφυγής απαντήσεων και δεσμεύσεων και θα δοξάζει τους θιασώτες της προπαγάνδας, του κουτσομπολιού, του ψιθύρου, του παρασκηνίου και της συναλλαγής.

Ας θεμελιώσουμε το ΑΥΡΙΟ από σήμερα. Ας αντιτάξουμε το Φως στις νύχτες των συναλλαγών.

Βέβαιος για την συνέχιση της δημιουργικής πορείας για το Δήμο μας, αναμένω τη θετική απόκριση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator