ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Ανεξάρτητοι με "σύνεση" για... τα παιδιά μας ρε γαμώ-ΤΟ !!!

0



Με έκπληξη και δέος, διαβάσαμε την ανακοίνωση περί κάποιου κατ' ευφημισμό ανεξάρτητου συνδυασμού για την τοπική κοινότητα Κάτω Διμηνιού αναλογιζόμενοι τους υπογράφοντες, διότι βρε “παιδιά” μεταξύ μας είμαστε… που τα πουλάτε αυτά;;;

Λόγω της φόρας των άγιων ημερών, θα σας μιλήσουμε με αγάπη, οπότε για το πόσο ανεξάρτητος συνδυασμός είναι αυτός με “ΣΥΝΕΣI”και ευθύνη έχουμε και χρόνο και διάθεση να τα πούμε, ελπίζουμε να μη χρειαστεί κι άλλο Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τα μυαλά όλων μας.

Ας σταθούμε στο μείζον και όχι στο έλασσον..., διαβάζουμε με τρόμο στην ίδια ανακοίνωση: «ώστε ν’ αλλάξουμε την κατάσταση και να δώσουμε προοπτική στο αύριο των παιδιών μας» !!!

Δεν άκουσα... πως είπατε;;;; ορίστε; Καλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι τα παιδιά σας, τα παιδιά του χωριού μας, που τόσο ανιδιοτελώς κόπτεστε γι΄ αυτά, διεκδικούν το μέλλον τους, έχουν συνδυασμό έτοιμο και ρίχνονται στη μάχη των εκλογών;

Δεν το έχετε ακούσει ίσως, λογικό, κάποια βαρηκοΐα στην ηλικία σας “παίζει” εκτός αν κάποιος σας “έκλεισε” τα αυτιά και δεν ακούτε τίποτα παρά μόνον τις “σειρήνες” και τους μηχανισμούς της εξουσίας.

Προφανώς Δημοκρατία έχουμε και κάνετε τις επιλογές σας, επιλογή σας είναι να πάτε κόντρα στα νιάτα, κόντρα στα παιδιά σας, να διεκδικήσετε την “ιερή ψήφο” απέναντι στο μέλλον, “να αγωνιστείτε ανιδιοτελώς και με πάθος ως φέρελπις νέοι” απέναντι στους πραγματικά νέους.

Στο πλαίσιο της Δημοκρατίας θα υποστείτε και τη βάσανο της κρίσης, νομίζεται ότι ποιείτε ήθος; ότι προάγεται πολιτικό πολιτισμό;

Με την επιλογή σας θέλετε οι νέοι να απομακρύνονται από τα κοινά και να αποστασιοποιούνται από την πολιτική, αλλιώς η θέση σας θα ήταν δίπλα τους και πίσω από αυτούς, και όχι απέναντι.

Είναι νωρίς ακόμη έτσι ώστε με μία άλλη επιλογή σας να δείξετε σοβαρότητα, πολιτική αβρότητα, γονική σπουδή και ως μεγαλύτεροι οφείλετε να πείσετε τους νέους ανθρώπους να διεισδύσουν στο δρόμο της τοπικής αυτοδιοίκησης, στον πυρήνα της τοπικής εξουσίας.

Είναι σημαντικό να συμμετέχουν στις διαδικασίες διότι, μόνον αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν αντισώματα αξιοκρατίας και προοπτικής με στόχο τον απεγκλωβισμό των πολιτικών και δημοκρατικών διαδικασιών από μια παλιά κατεστημένη αντίληψη (αυτή ανήκει σ΄εσάς) που έχει εγκαθιδρυθεί στη κοινωνία, η επιλογή σας θα δώσει τις απαντήσεις…
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Ανεξάρτητοι με "σύνεση" για... τα παιδιά μας ρε γαμώ-ΤΟ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator