ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φωτογραφίας - Corinthian Photography Festival “Corinth exposed 2019”, με τρεις θεματικές:

1. Τις εκθέσεις “Vestigium” του Ισπανού Sergi Alcàzar και “Intruders” της Ουγγαρέζας Dora Lutz.

2. Τις 100 καλύτερες φωτογραφίες που επιλέχθηκαν για το Instawall από το διαγωνισμό #corinthexposed, στο Instagram και

3. Την έκθεση “Here We Are” με τις 25 βραβευμένες φωτογραφίες, που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του Photometria International Photography Festival 2018.

Tην εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Αλέξανδρος Πνευματικός και τους καλλιτέχνες παρουσίασαν η Έφορος της Δημοτικής Πινακοθήκης Δρ.Τόνια Τζαναβάρα και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Τεχνών - Διευθυντής της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου κ.Σωκράτης Λαμπρόπουλος.

Στους φωτογράφους, που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό #corinthexposed στο Instagram, απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Τέλος, ο κ.Γιώργος Μαρινάκης - Olympus Greece Visonary βράβευσε φωτογραφία του Instawall, προσφέροντας μία φωτογραφική μηχανή, εκ μέρους της Olympus Ελλάς και ο κ.Σωκράτης Λαμπρόπουλος, εκ μέρους της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου, προσέφερε υποτροφία για παρακολούθηση σεμιναρίου φωτογραφίας σε νεαρό φωτογράφο, του οποίου η φωτογραφία διακρίθηκε στον διαγωνισμό #corinthexposed, στο Instagram.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 18 Μαΐου 2019.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 10.00 - 13.00 και το απόγευμα της Παρασκευής 19.00 - 21.00.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi




















Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator