ΚΙΑΤΟ: «Νέα Ιδέα» τα νιάτα του τόπου, ελπίδα του μέλλοντος στο Κάτω Διμηνιό

0Ανήμερα πρωτομαγιάς έγινε η αναμενόμενη ανακοίνωση του πραγματικά ανεξάρτητου συνδυασμού για την τοπική κοινότητα του Κ. Διμηνιού, έναν συνδυασμό που τον χαρακτηρίζει η δύναμη και τα προσόντα έτσι ώστε να επέμβει δυναμικά ως «Νέα Ιδέα» στην εξέλιξη της κοινωνίας, τόσο στα κοινωνικά όσο και στα πολιτικά δρώμενα. Με την εμπειρία των παλαιών και την υποστήριξη της οικογένειας, οι νέοι σίγουρα μπορούν καλύτερα, συμμετέχοντας στη λήψη αποφάσεων χωρίς να περιορίζονται μόνο στην άκριτη εφαρμογή τους. Η ενασχόληση τους με τα κοινά, θα προσφέρει προβληματισμόκαι ευαισθητοποίηση. Σίγουρα, η τοπική κοινωνία δεν μπορεί και δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι τους αποξενώνει.Αντιθέτως, να δίνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι έχει ανάγκη να ακούει τις απόψεις και τις εισηγήσεις των νέων ανθρώπων, ναστηρίξει τη συμμετοχή τους στα κέντρα, όπου οι αποφάσεις επηρεάζουν και αφορούν όλους.

Οι νέοι θα πρέπει να ενθαρρύνονται για την ενασχόληση τους με τα κοινά, προτείνοντας μέσα από τη συνεργασία και το διάλογο ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα του τόπου, αυτοί έχουν δυναμική, αντισυμβατική, ανατρεπτική, νεανική διάθεση, σκέψη, όραμα, ειλικρίνεια, πολιτική οπτική χωρίς αγκυλώσεις, και εξαρτήσεις από μηχανισμούς εξουσίας. Αυτοί είναι που έχουν την ικανότητα να προσθέτουν νεανικές αντιλήψεις γεμάτες ελπίδα για κάτι καλύτερο, να πετύχουν μια τοπική αυτοδιοίκηση πολιτών, κοινωνίας, δικαιωμάτων, ανάπτυξης, ασφάλειας και πολιτισμού γιατί αξίζουν καλύτερα και μπορούν καλύτερα! Ας τους αφήσουμε τόπο δράσης, ας τους βοηθήσουμε στα ενδεχόμενα λάθη τους, ας τους εμπιστευτούμε επιτέλους! Τα “παιδιά” του Κ. Διμηνιού χάραξαν και έδειξαν τον δρόμο που θα πρέπει τα “παιδιά” όλου του Δήμου να βαδίσουν, δείχνουν τον δρόμο και σε κάποιους που θα πρέπει να επιλέξουν …δίπλα τους και πίσω τους εποικοδομητικά ή απέναντι τους επιβεβαιώνοντας ότι το χάσμα των γενεών έχει διευρυνθεί σήμερα περισσότερο από ποτέ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Είμαστε μια ομάδα νέων που αποφάσισε να διεκδικήσει ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου μας, να ζητήσει την εμπιστοσύνη σας στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 δημιουργώντας τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Ιδέα».

Με ενδιαφέρον για τον τόπο μας, τα κοινά και το μέλλον, πιστεύοντας στην ανανέωση των ιδεών για την αποτελεσματικότητα των έργων.

Επιλέξαμε συμβολικά την ημέρα της Πρωτομαγιάς, γιατί είναι η αρχή νέας εποχής, της άνθισης και δημιουργίας του καινούργιου, του φρέσκου.

Είμαστε παιδιά εργατών που έχουν μάθει να δουλεύουν, να διεκδικούν, να αγωνίζονται. Με την στήριξή σας θα δώσετε την σκυτάλη στα παιδιά σας, για ένα νέο ξεκίνημα.

Γιατί ο τόπος μας δεν είναι οι άλλοι.
Ο τόπος μας είμαστε εμείς.

Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Νέα Ιδέα» είναι :

Αχμέτης Λευτέρης
Δελώνα Βαλεντίνα
Λεπεσιώτη Μαρία
Μανιώτης Ανδρέας
Στεφανιδέλης Μάριος
Φίλης Ευθύμιος

Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: «Νέα Ιδέα» τα νιάτα του τόπου, ελπίδα του μέλλοντος στο Κάτω Διμηνιό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator