ΙΩΑΝΝΑ Π. ΚΕΛΛΑΡΗ: Μια νέα μηχανικός και σπουδαία αθλήτρια στο ψηφοδέλτιο του ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πάσιο Κορινθίας όπου και διαμένω μόνιμα.

Γονείς μου ο Παναγιώτης Δ. Κελλάρης (Πολιτικός Υπο Μηχανικός) και η Ευδοκία Χρ. Γαλάνη (συνταξιούχος υπάλληλος Αγροτ. Τράπεζας Κιάτου). Αδερφός μου ο Δημήτριος Π. Κελλάρης (Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ).

Είμαι διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με ειδίκευση
Στο κτηματολόγιο
Τα συγκοινωνιακά και υδραυλικά έργα
Τα έργα υποδομής

Από το 2009 εως και σήμερα εργάζομαι σαν ελεύθερη επαγγελματίας διατηρώντας τεχνικό γραφείων στην πόλη του Κιάτου ( άνωθεν ΚΤΕΛ).

Μεγάλη μου αγάπη και ενασχόληση ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα η καλαθοσφαίριση με συνεχή 23χρονη παρουσία στο χώρο μέχρι και σήμερα ( παίκτρια Εθνικής Ομάδας νεανίδων 2003, σειράς ομάδων Α2 εθνικής κατηγορίας κτλ).

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχα την ΧΑΡΑ, την ΤΙΜΗ και την ΕΥΘΥΝΗ να εκλεγώ με τον συνδιασμό ΣΥΝΕΣΙ του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου, και με καθημερινή παρουσία να προσφέρω ότι καλύτερο μπορούσα στις θέσεις ευθύνης που ανέλαβα. Στην θητεία αυτή διετέλεσα

· Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Διοικητικών Υπηρεσιών την περίοδο 2017-2018

· Αναπληρώτρια Δημάρχου την περίοδο 2017-2018

· Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την περίοδο 2017-2018

· Πρόεδρος της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης την περίοδο 2014-2017

· Μέλος του ΝΠΔΔ Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων από το 2014 εως σήμερα

· Μέλος του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) της Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας από το 2014 εως σήμερα.

Με γνώμονα την βελτίωση και την ανάδειξη της περιοχής μας, καθώς και την πεποίθησή μου ότι μπορώ να προσφέρω, συμμετέχω εκ νέου στην προσπάθεια της Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων του Σπύρου Σταματόπουλου, θέτοντας υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιό του, ζητώντας την ψήφο σας.

Με εκτίμηση,
Ιωάννα Π. Κελλάρη
Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΩΑΝΝΑ Π. ΚΕΛΛΑΡΗ: Μια νέα μηχανικός και σπουδαία αθλήτρια στο ψηφοδέλτιο του ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator