ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σήμερα η μεγάλη μέρα για τον Νίκο Σταυρέλη και την "Πνοή Δημιουργίας"

0H μεγάλη ημέρα του Νίκου Σταυρέλη έφτασε.!

Αύριο Παρασκευή βράδυ (σ.σ. σήμερα), στην Κολιάτσου, δεν θα κριθεί απλά ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών στην Κόρινθο, αλλα και ο νικητής των εκλογών.

Είναι αρκετοί όσοι θεωρούν τις δημοτικές εκλογές…ως εύκολες, στις οποίες βάζεις 5-6 τάχα εκλογοπαράγοντες και τις κερδίζεις, επειδή στις παρέες κάποιοι λένε ότι είσαι δυνατός.

Αυτοί λοιπόν οι «κάποιοι» με αναλύσεις αστείες καιρό τώρα λένε ότι:

«Ο Σταυρέλης είναι καλός άνθρωπος, αλλά δεν μπορεί να κόψει το νήμα, γιατί δεν είναι άνθρωπος του life style ή γιατί έχει οροφή..»

Αγνοούν ότι ο Νίκος Σταυρέλης έχει ένα χρόνο τώρα μία ΚΑΝΟΝΙΚΗ παράταξη, στελέχη διατεταγμένα σε όλον τον δήμο. Εχει πλήρη οργάνωση, ο ίδιος είναι αεικίνητος και οι υποψήφιοι του τρέχουν καιρό τώρα παντού..

Αγνοούν ότι στην Κόρινθο δεν ψηφίζουν μόνο οι λεγόμενοι «πουθενάδες» που θέλουν χαβαλέ και ότι να’ ναι αλλά ψηφίζουν και χιλιάδες νοικοκυραίοι, επιστήμονες και νέοι με κρίση.

Όσοι λοιπόν τα αγνοούν αυτά καλύτερα να μην κατέβουν αύριο μετά τις 8.30 στο κέντρο γιατί θα εκπλαγούν.

Ο Νίκος Σταυρέλης στην Κολιάτσου θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά την πολύ σοβαρή δουλειά που έχει γίνει…!

Η συγκέντρωση που ετοιμάζεται δεν θα είναι συγκέντρωση εγκαινίων αλλά νίκης και θα βρεθεί πολύς κόσμος εκεί ακριβώς για να δηλώσει και να δηλωθεί, ότι έχουν αλλάξει όλα στην Κόρινθο.

Αναμένεται μία από τις μεγαλύτερες ανοικτές συγκεντρώσεις που έχουν γίνει στην Κόρινθο τα τελευταία χρόνια…!

Κοντός ψαλμός….!!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σήμερα η μεγάλη μέρα για τον Νίκο Σταυρέλη και την "Πνοή Δημιουργίας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator