Με εντολή Τατούλη ο Παπαγγελόπουλος διαλύει την Κορινθία ;;;

0



Απαράδεκτα παιχνίδια στήνονται από περιφερειακούς συμβούλους με σκοπό την επανεκλογή τους, χωρίς αρχές και καμία ηθική.

Με παρεμβάσεις περιφερειακών συμβούλων σε δήμους, γίνεται προσπάθεια προσωπικής και μόνο εκμετάλλευσης με λεφτά από τον περιφερειακό κορβανά.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ.Παπαγγελόπουλος χρησιμοποιεί στον απόλυτο βαθμό τον περιφερειακό μηχανισμό φυσικά για να επανεκλεγεί.

Προφανώς ο κ. Τατούλης θέλει να εκλέξει πάση θυσία στην Κορινθία τον κ.Παπαγγελόπουλο, για άγνωστους λόγους αλλά βγάζει μάτια η προκλητική αυτή στάση απέναντι στους άλλους υποψήφιους που όπως φαίνεται δεν έχουν καμία τύχη.

Με προσωπική ατζέντα έργων και παρεμβάσεων, στην Κορινθία διαμορφώνεται το πλέον Μαυρογιαλούρικο σύστημα επανεκλογής….!!!!

Εργα στο άρπα-κόλα όπως έργο π.χ. στο Βέλο, που θα πρέπει να ξηλωθεί μετά τις εκλογές με προσωπική παρέμβαση του κ.Παπαγγελόπουλου, γίνονται μόνο και μόνο για την υφαρπαγή των ψήφων.

Όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ.Τατούλη δείχνουν τον αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαγγελόπουλο, ως τον κινητήριο μοχλό αυτών των κινήσεων.

Οι νεροκουβαλητές υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του κ.Τατούλη, βλέπουν το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί και φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί το μοιραίο και απλά ψιθυρίζουν την δυσαρέσκεια τους.

Για ποιους λόγους η Τρίπολη θέλει την με κάθε τρόπο επανεκλογή του κ. Παπαγγελόπουλου θα πρέπει να εξηγηθεί στους 20 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, πολλοί από τους οποίους πρόδωσαν το κόμμα τους και ξοδεύουν από την τσέπη τους, για να έρθουν…καταϊδρωμένοι….!

Βέβαια έχουν ξεκινήσει και ισχυρές αντιδράσεις από υποψήφιους που βλέπουν ότι αυτή η πολιτική είναι επιθετική εναντίον τους και οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα έντονες…!

Στο σημείωμα αυτό θα υπάρξει και συνέχεια…!

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με εντολή Τατούλη ο Παπαγγελόπουλος διαλύει την Κορινθία ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator