Χ. ΚΟΡΔΩΣΗΣ: "Ας επεξηγήσουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..."

0


Η ιδιότητα του αιρετού Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Κορινθίας , την οποία κατέχω για δεύτερη συνεχόμενη θητεία με την τιμητική στήριξη των μελών και στελεχών της Ν.Δ., και πιο σημαντικά η παραταξιακή μου συνείδηση, αποτελούν λόγους που καθορίζουν την απάντησή μου (πρόθεση της μοναδικής μου ψήφου) σε σενάρια και περιπτωσιολογίες περί του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Κορινθίων.
Αυτό που η παραταξιακή μου συνείδηση ορίζει στην απίθανη- κατά την άποψή μου- περίπτωση μη συμμετοχής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ στο 2ο γύρο των εκλογών, (αφού θέλουν κάποια Μ.Μ.Ε. να με ρωτούν), δεν το αφήνω αναπάντητο, σε ό,τι αφορά τη μία και μοναδική μου ψήφο.
Το εν λόγω απίθανο σενάριο, δεν μένει αναπάντητο από εμένα, αναμένοντας βεβαίως μια αντίστοιχη απάντηση σε ανάλογο σενάριο και από τον κ. Νανόπουλο, ένεκα της ίδιας κομματικής καταβολής. Μάταια καθώς φαίνεται, αφού η σύμπνοια με τον απερχόμενο Δήμαρχο Κορινθίων, κ. Πνευματικό είναι πλέον προφανής και γνωστή σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας.
Σε κάθε περίπτωση, η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ με επικεφαλής τον Πελοπίδα Καλλίρη, όχι μόνο θα είναι στο 2ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, αλλά με τη στήριξη των συντοπιτών μας, θα αναλάβει και το σπουδαίο καθήκον της Διοίκησης του Δήμου Κορινθίων! Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!

Χ. ΚΟΡΔΩΣΗΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χ. ΚΟΡΔΩΣΗΣ: "Ας επεξηγήσουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator