ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ ένας έμπειρος υποψήφιος στο πλευρό του ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και της "Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων"

0


Γεννήθηκα στο χωριό Μποζικά, από αγρότες γονείς. Εκεί τέλειωσα και το Δημοτικό Σχολείο και στην συνέχεια το Γυμνάσιο-Λύκειο Νεμέας.

Είμαι κάτοχος δύο (2) πτυχίων: Του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και ασκώ Μάχιμη Δικηγορία, με εξειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο και σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και στο Δίκαιο Τροχαίων Ατυχημάτων. Είμαι ιδρυτικό μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ και συνεργάζομαι με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Παράλληλα, μαζί με τα αδέλφια μου, ασχολούμαι με την Αμπελουργία και την Ελαιουργεία στο χωριό μου. Έχω διατελέσει ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΟΖΙΚΙΩΤΩΝ «Η ΑΝΑΒΑΡΑ», καθώς και ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ, όπου συμμετείχαν νέοι όλων των γύρω χωριών (ειδικά Τιτάνης, Γονούσσας και Κρυονερίου). Είμαι ενεργό μέλος του ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΠΟΖΙΚΩΝ & του ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΟΖΙΚΩΝ, στους οποίους και παρέχω νομικές συμβουλές και υπηρεσίες, χωρίς αμοιβή. Έχω υπερασπιστεί, τα συμφέροντα των αγροτών όλης της περιφέρειας, δικαστικά και εξώδικα, εναντίον των αγοραστών-κακοπληρωτών των προϊόντων τους.
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ ένας έμπειρος υποψήφιος στο πλευρό του ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και της "Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator