"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ": Ο θόρυβος μιας σιωπηλής εκστρατείας

0




Αναζητώντας τους λόγους της μεγάλης απήχησης που έχει στους κατοίκους του Δήμου Σικυωνίων ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, βρήκαμε πολλούς που θα μπορούσαν να την δικαιολογήσουν.

Σωστά δομημένο πρόγραμμα, τεκμηριωμένες θέσεις, προτάσεις για λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, αιτιολογημένες και κοστολογημένες παρεμβάσεις, αποφασιστικότητα στον ξεκάθαρο και χειμαρρώδη λόγο του επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής», σκληρή και με αποδείξεις κρητική στα «έργα(;) και τις ημέρες» της απερχόμενης δημοτικής αρχής, είναι μόνο λίγα από αυτά που θα μπορούσα να επισημάνω.

Σήμερα που όλοι οι υποψήφιοι μιλάνε για περιβαλλοντολογική ευαισθησία, ανακύκλωση κλπ. Σήμερα που σε κάθε γωνιά του δήμου, σε κάθε δρόμο, σοκάκι ακόμα και χωράφι βλέπει κανείς πεταμένα φυλλάδια συνδυασμών και υποψηφίων, χιλιάδες πολτοποιημένα δένδρα βορά στον προεκλογικό αγώνα, έπεσε στα χέρια μας, το πρόγραμμα του συνδυασμού του κ. Παπαγεωργίου. Δεν το διάβασα, το φυλλομέτρησα και κλείνοντάς το έπεσε το μάτι μου στο οπισθόφυλλο, που δέσποζαν δυο προτάσεις.

«Διατηρείστε την πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ. Όταν το πετάξεις ΠΕΤΑΞΕΤΟ στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»

Τυχαίο σκέφτηκα, αλλά ψάχνοντας είδα την ίδια παραίνεση και σε άλλα φυλλάδια, τόσο του συνδυασμού, όσο και υποψηφίων του. Η απάντηση στις αναζητήσεις ήταν ξεκάθαρη, μπροστά στα μάτια μου, αλλά σιωπηλή, χωρίς κραυγές και φανφάρες, με τη σιγουριά και την ειλικρίνεια όσων πιστεύουν στις απόψεις τους και δεν υιοθετούν απόψεις τις μόδας για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ναι τελικά αυτό που είναι το σημαντικότερο. Αυτό που κάνει τους συμπολίτες μας να προκρίνουν τον Δημήτρη Παπαγεωργίου και τη «Δύναμη Αλλαγής» για αυριανό Δήμαρχο Σικυωνίων είναι ότι καθημερινά αποδεικνύει ότι κάνει πράξη αυτά που πιστεύει, χωρίς τυμπανοκρουσίες και προεκλογικούς βερμπαλισμούς.

Ο Δήμαρχος, ο πρώτος πολίτης του δήμου, πρέπει να αποτελεί πρότυπο, πρέπει να είναι αυτός που θα δίνει το παράδειγμα. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και το παράδειγμα δίνει και την αγάπη του για το δήμο και το Κιάτο αποδεικνύει σήμερα.

Και το ίδιο που κάνει σήμερα θα το κάνει και αύριο σαν δήμαρχος Σικυωνίων.

Σικυώνιος πολίτης
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ": Ο θόρυβος μιας σιωπηλής εκστρατείας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator