ΚΙΑΤΟ: Ιδού η κοινωνική πολιτική τους... ιδού ο πολιτισμός τους !!!

0Γροθιά στο στομάχι, μαχαιριά στην ψυχή...!!!

Μόνο έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει αυτό που νοιώθει περνώντας από τον εγκαταλειμμένο σταθμό του ΟΣΕ στο Κιάτο όπου σε ένα διπλανό παράπηγμα έχουν βρει στέγη ρομά της περιοχής.
Δεν είναι εύκολο να πλησιάσει κάποιος από την έντονη δυσοσμία, αλλά αν το επιχειρήσει θα δει πως μέσα σε αυτή την τρώγλη ζει μια οικογένεια (πιθανότατα) με μικρά παιδιά αλλά και ένας ενήλικας με ειδικές ανάγκες ο οποίος μετακινείται κυριολεκτικά σέρνοντας !!!

Εικόνες που σε κάνουν να νιώθεις ντροπή...

Μήπως η εικόνα αυτή που βλέπουμε εντάσσεται στο γενικότερο πολιτιστικό έργο της "ΜΗΚΩΝΗ" της "παιδείας και του πολιτισμού";;;

Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική σας κύριοι της Δημοτικής Αρχής που μοιράζετε τα πεντακοσάευρα σε δήθεν "πολιτιστικούς" συλλόγους των 10 μελών για τις ζεμπεκιές της προέδρου;;; 

Σε αυτό το περιβάλλον δημιουργείτε "πολιτισμό" και οι υπόλοιποι δήθεν πολιτιστικοί σύλλογοι;;; ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ;;;

ΝΤΡΟΠΗ !!!


Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ιδού η κοινωνική πολιτική τους... ιδού ο πολιτισμός τους !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator