ΚΟΡΟΪΔΙΑ: Προκαλεί τους Κορίνθιους ο Π. Τατούλης για το φράγμα στον Ασωπό... δίνοντας νέες ημερομηνίες !!!

0



…Δεν παίζεται ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης! Καταλαβαίνουμε ότι έρχονται εκλογές αλλά να μην φτάνει στο σημείο να προκαλεί τους Κορίνθιους με ανακοινώσεις του, ειδικά όταν πρόκειται για το μεγάλο έργο του φράγματος στον Ασωπό! Ένα έργο που, αν θυμόμαστε καλά, σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις- ανακοινώσεις του Π. Τατούλη, το έργο θα έπρεπε να ήταν έτοιμο …εδώ και κάτι χρόνια!!! Κάνουμε λάθος κε Τατούλη;

Και ενώ το εν λόγω έργο επι θητείας του Τατούλη κόλλησε κυριολεκτικά …έρχεται πάλι τώρα ο περιφερειάρχης να κάνει άλλη μία ανακοίνωση αναφέροντας ότι το έργο του φράγματος στον Ασωπό θα δοθεί στην Κορινθία το 2020!!!

Φασικά σε ότι μας αφορά δεν λαμβάνουμε καθόλου υπόψη την παραπάνω ανακοίνωση του Π. Τατούλη και θεωρούμε (σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει ως τώρα) ότι είναι ένα …προεκλογικό «πυροτέχνημα».

Οι Κορίνθιοι που έχουν ακούσει και διαβάσει ως τώρα τόσα για το έργο του Ασωπού ποια άποψη έχουν άραγε; Κε Τατούλη δεν τους ρωτάτε εσείς καλύτερα;

Δείτε μεταξύ άλλων τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του Π. Τατούλη για το φράγμα στον Ασωπό:

«Στις δυσκολίες και στις εμπλοκές υλοποίησης του Φράγματος του Ασωπού αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης. Ο κύριος Τατούλης τόνισε ότι χάρη στις προσπάθειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου διασώθηκε το έργο. «Θεωρώ ότι μέχρι το τέλος του 2020 το έργο θα έχει δοθεί στην Κορινθία προκειμένου αυτή η μεγάλη υποδομή να χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο».

«Σήμερα το έργο εξελίσσεται και υλοποιείται, παρόλο που υπάρχουν ακόμη προβλήματα», τόνισε ακόμα, ενώ επεσήμανε και το ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα κ. Κασσίμη…».

Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΟΪΔΙΑ: Προκαλεί τους Κορίνθιους ο Π. Τατούλης για το φράγμα στον Ασωπό... δίνοντας νέες ημερομηνίες !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator