Β. ΧΟΥΣΕΛΑΣ: "Στις 2 Ιουνίου ψηφίζει ο καθένας κατά την κρίση του"

0


Ανακοίνωση συνδυασμού "ΔΗΜΟΣ"

Κατ αρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα. Ξέραμε από την πρώτη στιγμή το βαθμό δυσκολίας αυτής της προσπάθειας και παρά τις συνεχείς συκοφαντίες εις βάρος μας ότι δεν θα κατεβαίναμε στις εκλογές εμείς τους διαψεύσαμε και από την 1/9/2019 θα είμαστε στο νέο δημοτικό συμβούλιο να υπερασπιστούμε το πρόγραμμά μας και να αμυνθούμε στο ξεπούλημα της όποιας δημόσιας περιουσίας.

Το Δήμαρχο-κεντρικό σύστημα με το οποίο λειτουργούσε μέχρι σήμερα ο δήμος μας, όχι μόνο δεν μας αντιπροσωπεύει και το μαχόμαστε,αλλά έχει κιόλας τελειώσει με την εφαρμογή του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής. Κανένας δήμαρχος που θα βγει την επόμενη Κυριακή δεν θα έχει πλειοψηφία.

Ο ρυθμιστής για την λειτουργία της νέας δημοτικής αρχής είναι οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργασίες που αυτοί θα κάνουν.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό και μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήσαμε, η παράταξη μας "ΔΗΜΟΣ" αποφάσισε ομόφωνα,να μην λάβει μέρος σε αυτή την πλαστή και παραπλανητική "δήθεν" συνεργασία, για στήριξη του ενός ή του άλλου υποψηφίου δημάρχου, στις εκλογές της Κυριακής.

Οι πραγματικές συνεργασίες αρχίζουν τον Σεπτέμβριο.

Για πρώτη φορά έχουν την δυνατότητα οι μειοψηφίες, συνεργαζόμενες, να αποκτήσουν πλειοψηφία. Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε υπεύθυνα, κάθε συνεργασία που προβάλλει το κοινό συμφέρον, την πρόοδο, την αναγέννηση του τόπου και προασπίζεται τον κοινωνικό χαρακτήρα του δήμου.

Στις 2 Ιουνίου ψηφίζει ο καθένας κατά την κρίση του.

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής

Βαγγέλης Χουσελάς
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. ΧΟΥΣΕΛΑΣ: "Στις 2 Ιουνίου ψηφίζει ο καθένας κατά την κρίση του""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator