Πνευματικό έδειξε η δημοσκόπηση της Marc για το Δήμο Κορινθίων !!!

0



Ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση που έτρεξε για λογαριασμό του peloponnisosnews.gr, για τον Δήμο Κορινθίων.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων Marc, στο διάστημα 5-9 Απριλίου, μέσα από τηλεφωνικές συνεντεύξεις βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου και σε δείγμα 600 νοικοκυριών.
Αναφορικά με την κάρτα που έχει να κάνει με την πρόθεση ψήφου και με το ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή, ο Αλέξανδρος Πνευματικός συνεχίζει να κατέχει την πρωτιά με ποσοστό 27.4%.

Ακολουθεί ο Βασίλης Νανόπουλος με ποσοστό 20%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Νίκος Σταυρέλης με 13.4% και ο Πελοπίδας Καλλίρης με 8.5%.

Ανοδική τάση έχει σημειώσει η Βιβή Τζέκου με 3.6% ενώ μία ανάσα πιο κάτω βρίσκεται ο Τιμολέων Πιέτρης, ο οποίος άγγιξε το 3.5%.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικό έδειξε η δημοσκόπηση της Marc για το Δήμο Κορινθίων !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator