Η "Πλατεία Κιάτου" τίμησε τον "Άγνωστο Ματωμένο Πολίτη" (video)

0


Συγκέντρωση - ένδειξη σεβασμού και αποτίοντας φόρο τιμής στον "Άγνωστο Ματωμένο Πολίτη" πραγματοποίησε απόψε η πλατεία Αγανακτισμένων πολιτών του Κιάτου. Στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης διαβάστηκε πολλές φορές η τελευταία επιστολή του αυτόχειρα σε κεντρικά σημεία του Κιάτου. Κατά την διάρκεια της πορείας οι αγανακτισμένοι πολίτες κόλλησαν την επιστολή στο πολιτικό γραφείο των υπ. βουλευτών Πάνου Μπεγλίτη και Κώστα Κόλλια.

Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η "Πλατεία Κιάτου" τίμησε τον "Άγνωστο Ματωμένο Πολίτη" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator