Με το Γιώργο Δέδε ο Ηλίας Κοφινάς για την Π.Ε. Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Δημοτικός Σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, επιτυχημένος επιστήμονας και έμπειρος αυτοδιοικητικός Ηλίας Κοφινάς θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας με τον συνδυασμό “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Δέδε.

Το Σάββατο 13 Απριλίου, ο Ηλίας Κοφινάς συνόδευσε τον Γιώργο Δέδε στη επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά της Κορίνθου, όπου συνομίλησαν τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους επισκέπτες της αγοράς. Στη συνέχεια περπάτησαν στον πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου της πόλης και βρέθηκαν ανάμεσα σε θαμώνες, εμπόρους και επιχειρηματίες με τους οποίους συνομίλησαν σε ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα.

Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με το Γιώργο Δέδε ο Ηλίας Κοφινάς για την Π.Ε. Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator