Μάρκος Λέγγας: «Θα επισκεφτούμε όλους τους συνδημότες μας σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό»

0Το Αναπτυξιακό Πλάνο του συνδυασμού μας για τον Δήμο Σικυωνίων είναι στα χέρια μας (δείτε το εδώ). Και από σήμερα θα περάσει στα δικά σας χέρια. Είμαστε στην Τραγάνα, στην αφετηρία μιας νέας περιοδείας, στην διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε όλους τους συνδημότες μας σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό, για να σας κάνουμε συμμέτοχους στο όραμά μας.

Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μάρκος Λέγγας: «Θα επισκεφτούμε όλους τους συνδημότες μας σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator