Η παρακμή του Ελληνισμού ως συνέπεια της θεοκρατούμενης Ελλάδας

13


Ο Βυζαντινός Μεσαίωνας επιβιώνει ακμαιότατος στη σύγχρονη Ελλαδα.

Βυζαντινή τελετή μεσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με ιερείς, κεριά, λιβάνια, κατάνυξη και ψαλμωδίες κατά την θρησκευτική ορκωμοσία των νέων μελών. 


Στα θέματα της θρησκείας το Ελληνικό Σύνταγμα, συγκρινόμενο με τα περισσότερα Ευρωπαϊκά αλλά και το Αμερικανικό, μοιάζει μεσαιωνικό κείμενο.

Είναι το μοναδικό Σύνταγμα, το προοίμιο του οποίου αναφέρεται σε θρησκευτικά σύμβολα.

Συνακόλουθα είμαστε η μόνη χώρα του Δυτικού Κόσμου, που έχουμε συνυφάνει δημόσιες τελετές, εθνικές επετείους και πάσης φύσεως πολιτισμικές, πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις με θρησκευτικές επετείους και λειτουργίες.


Είμαστε από τις τελευταίες Ευρωπαϊκές χώρες, που καθιερώσαμε τον ...πολιτικό γάμο, απαλείψαμε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες,διδάσκουμε Θρησκευτικά στα σχολεία, θα καθιερώσουμε επί τέλους την αποτέφρωση των νεκρών και πολλά άλλα, τα οποία, συνδυαζόμενα με την τελευταία θέση που κατέχουμε στην Παιδεία, την Βιομηχανία, την Έρευνα, την Τεχνολογία και το κατά κεφαλήν εισόδημα, μπορούν να σε βυθίσουν σε βαθειά μελαγχολία για την κατάντια μας.

Υπάρχει όμως φως, έστω κι αν αυτό δεν είναι ακόμη πλήρως ορατό στην Ελλάδα.


Η ευημερία των μη θρησκευόμενων κοινωνιών


Σύμφωνα με την United Nations Human Development Report του 2005 οι χώρες Νορβηγία, Αυστραλία, Καναδάς, Σουηδία, Ελβετία, Βέλγιο, Ιαπωνία, Ολλανδία, Δανία και Ηνωμένο Βασίλειο συγκαταλέγονται ανάμεσα στις λιγώτερο θρησκευόμενες κοινωνίες παγκοσμίως.

Συγχρόνως είναι και οι υγιέστερες από πλευράς μορφώσεως, κατά κεφαλήν εισοδήματος, βρεφικής θνησιμότητας, κοινωνικής ανάπτυξης και προσδόκιμου ζωής. Αντίθετα τις πενήντα τελευταίες θέσεις της ίδιας αναφοράς και με βάση τα ίδια κριτήρια καταλαμβάνουν βαθύτατα θρησκευόμενα κράτη.


Αποτυπώνοντας νοερά τα αποτελέσματα αυτής της αναφοράς σε μία υδρόγειο, με λίγη φαντασία μπορεί κάποιος να οραματιστεί την χρονολογική μετατόπιση του σκοταδιστικού πέπλου δια μέσου των αιώνων. Με χαρά θα διαπιστώσει, ότι η Γνώση, η Επιστήμη, η Διαφώτιση και ο Ορθολογισμός, σαν μετεωρολογικό μέτωπο καλοκαιρίας, αργά μεν αλλά σταθερά, κινούνται και εκτοπίζουν την άγνοια, τον αναλφαβητισμό, τις προκαταλήψεις και τον σκοταδισμό από τις διάφορες ηπείρους.


Αν όμως είναι Έλληνας, θα λυπηθείΘα λυπηθεί πολύ, γιατί θα διαπιστώσει, ότι στην χώρα του, στην οποία κάποτε υπήρχε μόνο λαμπρό φως, τώρα υπάρχει ένα αχνό γκρι πέπλο. Θα δει ακόμα την κάποτε πνευματικά πρωτοπόρο πατρίδα του, όχι μόνο να έχει χάσει αυτήν την πρωτοπορία, αλλά και να βρίσκεται κάτω από το μέσον της αναπτυξιακής λίστας, αφήνοντας ένα, κατά τα φαινόμενα, δύσκολα αναπληρούμενο κενό.


Το απύθμενο χάος μεταξύ Ελληνισμού-Χριστιανισμού.


Το κεφάλαιο αυτό θα ήταν ατελές, αν δεν αναφερόταν και στον υπεύθυνο της έκπτωσης, που περιγράψαμε, του Ελληνικού Πνεύματος. Για μένα είναι υπεράνω πάσης αμφιβολίας, ότι η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στο σχετικά σύγχρονο μόρφωμα της αποκαλούμενης ελληνοχριστιανικής ιδεολογίας.

Ελληνισμός και Χριστιανισμός είναι τόσο αντίθετες και αντιφατικές ιδεολογίες, που απορεί κανείς με το θράσος της έστω και λεκτικής προσπάθειας, για να συνυφανθούν αυτές οι τόσο αντικρουόμενες –ιδεολογικά, πνευματικά και ιστορικά– έννοιες.


Πως είναι δυνατόν σήμερα ο μέσος Έλληνας να έχει αποδεχτεί με τέτοια ευπιστία και αδιαφορία την διαστρέβλωση της Ιστορίας, ώστε να φτάνει στο σημείο να απαρνείται την ίδια του την πνευματική καταγωγή και προέλευση;


Σε όλες τις θεοκρατούμενες κοινωνίες παγκοσμίως παρατηρείται αφ’ ενός μεγάλη διαφθορά κι αφ’ ετέρου υστέρηση παντού (Οικονομία, Υγεία, Παιδεία, ανάπτυξη κ.λπ.). Τα ίδια φαινόμενα παρατηρούνται και στην βυζαντινοκρατούμενη χώρα μας, η οποία πρωτεύει στην Ευρώπη στη θεοκρατία, αλλά και στη διαφθορά επίσης, ενώ παρουσιάζει τους χειρότερους δείκτες σε όλους τους τομείς.


Νομίζω, ότι δεν απαιτείται ιδιαίτερη ιστοριοδιφική ικανότητα, για να διακρίνει κάποιος, ότι ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός διαφέρουν ριζικά και ως τρόπος σκέψης και ως τρόπος ζωής. Όλοι μας διδαχτήκαμε, έστω και αποστεωμένα, αρχαία Ελληνική Ιστορία και έπρεπε να γνωρίζουμε, ότι οι πρόγονοί μας είχαν μίαν έμφυτη πνευματική ροπή στην Φιλοσοφία, τον Ορθολογισμό και τον Φιλελευθερισμό.

Δεν δεχόντουσαν τίποτα «εξ αποκαλύψεως» και για τα πάντα αναζητούσαν την λογική εξήγηση. Στο διαμετρικά αντίθετο πνευματικό άκρο και ξεκινώντας από την αρχή, ότι ο ανθρώπινος νους δεν είναι σε θέση να συλλάβει όλη την αλήθεια, ο Χριστιανισμός εδράζεται στον άκαμπτο δογματισμό, δέχεται τα πάντα μοιρολατρικά, ως θεϊκή βούληση (θέλημα Κυρίου), απεχθάνεται την πνευματική διερεύνηση και κυριολεκτικά μισεί την Φιλοσοφία.


Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο επίκαιρη αντιπροσωπευτική απόδειξη της νοοτροπίας αυτής από την ακόλουθη δήλωση του ίδιου του πρώην αρχιεπισκόπου στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» (25.9.2000), όπου κατέκρινε ακόμα και το «σκέπτομαι, άρα υπάρχω» του Καρτέσιου. Θαυμάστε προοδευτική σκέψη και ιστορικό βάθος στην αιτιολόγηση των πολέμων:

«...Αυτό το ρήμα [εννοεί το σκέπτομαι, άρα υπάρχω] εφαρμόστηκε στην Ευρώπη και έκαμε την Ευρώπη να υποταχθεί στη λεγόμενη νοησιαρχία, να είναι δηλαδή το ανθρώπινο λογικό πάρα πάνω από ο,τι υπάρχει στον κόσμο. Από αυτό γεννήθηκε ο Ορθολογισμός και από τον Ορθολογισμό γεννήθηκε η απιστία στον Θεό, και αυτή η απιστία είναι εκείνη, που γέννησε τους πολέμους...»


Δημόσια αποκήρυξη του Ορθολογισμού τον 21ο αιώνα!

Η πεμπτουσία του αρχαιοελληνικού διαλογισμού επικρίνεται δημόσια 2.500 χρόνια μετά. Εάν αυτά λέγωνται με τόση άνεση σήμερα, σκεφθήτε τι λεγόταν και κυρίως τι γινόταν παλαιότερα. Σε τι σκοτάδι ζήσανε τόσες γενεές Ελλήνων, και όχι μόνο. Μετά από αυτή την τοποθέτηση του προκαθημένου της Εκκλησίας, ελπίζω να μην υπάρχη η παραμικρή ακόμα αμφιβολία για την πλήρη αντιδιαστολή του Ελληνικού Πνεύματος προς την χριστιανική ιδεολογία.


Όσον αφορά εξ άλλου στον τρόπο ζωής, εκεί, νομίζω, ότι υπάρχει το απύθμενο χάος. Και μόνο ο αποτροπιασμός και η απέχθεια του Χριστιανισμού προς την σεξουαλική πράξη σηματοδοτεί την αβυσσαλέα απόκλιση αυτής της θρησκείας από τον αρχαιοελληνικό τρόπο ζωής.Έναν τρόπο ζωής, με τον οποίο οι πρόγονοί μας συνδύαζαν αρμονικά την πνευματικότητα με την λατρεία όλων των ανθρώπινων αισθήσεων.

Οι κληρικοί του Χριστιανισμού, σύμφωνα με τα προστάγματα της θρησκείας τους, απέχουν από την σεξουαλική ζωή, θεωρώντας την μόνον ως το «μέσον» για την τεκνοποίηση και αυτό «ευαγγελίζονται» στους πιστούς τους.


Οι κοσμικές χώρες –αυτές με υψηλότερα ποσοστά άθεων και αγνωστικιστών– συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον σταθερών, ελεύθερων, ειρηνικών, πλούσιων και υγιών κοινωνιών.


Στο τελείως αντίθετο άκρο οι πρόγονοί μας ήθελαν -όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και οι ιερείς και ακόμα και οι «θεοί» τους- να διακατέχονται από όλα τα ανθρώπινα πάθη. Τέλος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την έμπρακτη εκδήλωση του χριστιανικού μίσους για τον Κλασικό Ελληνισμό, ενός μίσους, που εκφράστηκε απροκάλυπτα με την καταστροφή των αρχαιοελληνικών μνημείων και με το χτίσιμο των κακόγουστων εκκλησιών πάνω από τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα των αρχαίων ναών.


Όχι λοιπόν μόνο ασύμβατος και αντικρουόμενος, αλλά και ο πιο λυσσαλέος πολέμιος του Ελληνισμού τα τελευταία 2.000 χρόνια υπήρξε ο Χριστιανισμός.


Ανιστόρητες ανοησίες τα περί Ελληνοχριστιανισμού


Παρ’ όλα αυτά σήμερα εξακολουθεί να διδάσκεται το σχετικά πρόσφατο ιστορικό μόρφωμα του αποκαλούμενου Ελληνοχριστιανισμού. Ένα ιδεολόγημα, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά το 1800, για να αποτελέσει την «επιστημονική» στήριξη της «Μεγάλης Ιδέας» του Νεώτερου Ελληνισμού. Πρόκειται για ένα ιδεολόγημα, με κυριώτερο σύγχρονο εκφραστή του τον ιστορικό Κων. Παπαρρηγόπουλο, και το οποίο αποσκοπεί στην οικειοποίηση του βυζαντινισμού και την θεώρησή του ως δήθεν κοιτίδας της νεώτερης Ελλάδος.


Ήταν άλλη μία έντεχνη προσπάθεια, η οποία εν πολλοίς δυστυχώς καρποφόρησε, να αποκοπεί η Νεώτερη Ελλάδα από τις ρίζες της.
Χίλιες φορές καλύτερα να αποδεχτείς ένα ιστορικό κενό, παρά να προσπαθείς να το καλύψεις με ανιστόρητες ανοησίες. Σε τελευταία ανάλυση, γιατί πρέπει να χρεωθεί η Ελλάδα μία κληρονομημένη Ρωμαϊκή και διαρκώς φθίνουσα Αυτοκρατορία, της οποίας το μεγαλύτερο επίτευγμα, μετά τις ίντριγκες, τις δολοπλοκίες και τις δολοφονίες, ήταν ο ευνουχισμός του ανθρώπινου πνεύματος;


Τα περί Ελλήνων αυτοκρατόρων είναι σαφώς μυθεύματα, αν αναγνωρίσουμε ότι από τους 89 αυτοκράτορες, που συνολικά βασίλεψαν, μόνο δύο έως τρεις μπορούν να θεωρηθούν ελληνικής καταγωγής. Τον μοναδικό δε φιλέλληνα αυτοκράτορα η Εκκλησία τον ονόμασε Παραβάτη.


Έχοντας όμως η Εκκλησία εξασφαλίσει με αυτές τις θεωρίες τα ψευδοερείσματά της, πέρασε στον επόμενο και ακόμη πιο εξωφρενικό μύθο, αυτόν της... διατήρησης του Ελληνισμού κατά την διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας. Αυτοί, που υπήρξαν οι άμεσοι συνεργάτες και τοποτηρητές των Οθωμανών, αυτοί που επί 400 χρόνια πλούτιζαν εις βάρος των Ελλήνων και αυτοί που λυσσαλέα εναντιώθηκαν στην Επανάσταση του 1821, έπεισαν τον αναλφάβητο νεοαπελευθερωμένο λαό ότι... διαφύλαξαν τον Ελληνισμό. Αβυσσαλέο θράσος!


Ανεξάρτητα όμως απ’ όλα αυτά, έχει τελείως διαφορετική βαρύτητα και σημασία η αντίθεση και απόκλιση του Ελληνισμού από τον Χριστιανισμό ή το Βυζάντιο και είναι τελείως διαφορετικής σκοπιμότητας η ανοχή της σύγχρονης Ελληνικής Πολιτείας στο θράσος και στην αναισχυντία του Κλήρου να διαβάζει, σήμερα, από το βήμα της εκκλησίας, αναθεματισμούς κατά του Ελληνισμού και μάλιστα παρουσία των σταυροκοπούμενων πολιτειακών Αρχών, κάθε αποκαλούμενη «Κυριακή της Ορθοδοξίας».(Διαβάστε το άρθρο: "Ο ανθελληνισμός των Εκκλησιαστικών ψαλμών")


Άλλο θέμα οι φιλοσοφικές και ιστορικές διαφωνίες και τελείως άλλο η έλλειψη στοιχειώδους αγωγής και σεβασμού των εκπροσώπων μιας Ιουδαϊκής θρησκείας, η οποία στο κάτω κάτω καλά θα κάνει να συνειδητοποιήσει, ότι σε αυτή την χώρα λάθρα φιλοξενείται. Και από μεν τον Χριστιανισμό, ο οποίος επιβλήθηκε με βία και μοχθηρότητα, δεν έχω απαιτήσεις. Αυτή όμως η μικρόψυχη και ψηφοκινούμενη Ελληνική Πολιτεία κάπου θα πρέπει να ορθώσει το, έστω και ασήμαντο, ανάστημά της χάριν και μόνο της εθνικής αξιοπρέπειας.


Ναύαρχος Αντώνιος Αντωνιάδης

Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Ν.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 23, 2012

13 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η παρακμή του Ελληνισμού ως συνέπεια της θεοκρατούμενης Ελλάδας"
Ανώνυμος είπε...

Πριν γράψω τίποτα άλλο αγαπητό μου parakato.gr πρέπει να σε ευχαριστήσω ακόμα για μια φορά για την παρουσία σου στο διαδίκτυο. Την έχουμε πραγματικά ανάγκη. Πόσες φορές μάλιστα μου έχει συμβεί πράγματα που διαβάζω εδώ, άλλες "μεγάλες" ειδησεογραφικές σελίδες, να τα αναρτούν δύο και τρεις ημέρες καθυστερημένα. Ελπίζω να συνεχίσεις ακριβώς έτσικαι να μην ακολουθήσεις του παράδειγμα του korinthix το οποίο με βρίσκει εντελώς αντίθετο.

Σχετικά τώρα με το άρθρο αυτό που φιλοξενείς από το ellinikoarxeio άρχισα να το διαβάζω μέχρι που το βρήκα τόσο κουραστικό και σταμάτησα. Νόμιζα πως το είχε γράψει κάποιος έφηβος ή φοιτητής πάνω στην αντίδρασή του. Εξεπλάγην όταν είδα στο τέλος να το υπογράφει ναύαρχος.
Δε θα μιλήσω για τον αρθρογράφο, καθώς δεν τον γνωρίζω. Όμως σχετικά με αυτά που γράφει εσύ συμφωνείς;
Η Ελλάδα έχει μείνει πίσω εξαιτίας της θρησκείας; και οι ξένες χώρες πάνε μπροστά επειδή δεν έχουν θρησκεία;
Αυτά τα έλεγαν παλιά. Μήπως είναι παλιό αυτό το κείμενο; Πολύ πιθανό. Ο τρόπος που έχει στηθεί η οικονομία δεν είναι χριστιανικός. Παλιά έλεγαν πως αν πηγαίναμε με το σταυρό στο χέρι δε θα υπηρχε ευημερία! Τώρα όμως που κατάλαβε και ο πιο απλός άνθρωπος που οδηγεί αυτή η αντίχριστη οργάνωση της οικονομίας έχουν σταματήσει να τα λένε αυτά.
Τώρα που βλέπουμε στις χώρες που αναφέρεται το άρθρο πως δήθεν έχουν ευημερία, οι πολίτες να έχουν σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα τι έχουμε να πούμε;
Τουλάχιστον σε μία από τις χώρες που αναφέρει το άρθρο ως μη χριστιανικές έχω ζήσει πολλά χρόνια και γι αυτό μπορώ να είμαι πλέον ακόμα πιο σίγουρος για αυτά που γράφω.
Το συμπέρασμά μου από αυτό το άρθρο είναι πως τελικά, όσες γνώσεις, εμπειρία, χρήματα, δόξα, και να έχει ο άνθρωπος, αν δεν έχει Χριστό μέσα του είναι σαν να μην έχει απολύτως τίποτα.
Σίγουρα βέβαια μερικά πράγματα δε θα έπρεπε να γίνονται καθώς η πίστη μας αναφέρει ακριβώς το αντίθετο, όπως για παράδειγμα την ορκωμοσία στη Βουλή. Εντάξει λέμε εκ Θεού άρχεσθαι, αλλά όταν οι άλλοι δεν πιστεύουν και βρίζουν τα Θεία, όταν ο Χριστός μας λέει να μην ορκιζόμαστε αλλά το Ναι να σημαίνει Ναι και το Όχι, Όχι;
Δε χρειάζονται περαιτέρω αποδείξεις για του λόγου μας το αληθές και δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το όνομα του Θεού για οτιδήποτε άλλο εκτός του σκοπού της σωτηρίας της ψυχής, μας λέει ο Χριστός. γιατί κάνουμε το αντίθετο; Αλλά εντάξει επικράτησε ως ευλογία, καθώς όλοι μας είμαστε ανάξιοι έτσι κι αλλιώς και επικαλούμενοι τη βοήθεια του Θεού ελπίζουμε πως θα πάνε τα πράγματα καλύτερα σε όλους τους τομείς.
Είναι λυπηρό το γεγονός να υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν πως ο Χριστός μας πάει πίσω. Τουλάχιστον σε αυτή την εποχή. Εντάξει παλιότερα υπήρχαν χρήματα, ήταν πολλοί που είχαν μπερδευτεί και πίστευαν πως μπορούμε χωρίς Χριστό να ζήσουμε όμορφα και ευτυχισμένα. Καθημερινά όμως η πράξη, η ίδια η ιστορία μας λέει ακριβώς το αντίθετο.
Δε μπορείς να πείσεις κανέναν. Απλά εδώ έτσι έγραψα στα γρήγορα κάποιες σκέψεις. Από κει και πέρα λογική έχουμε, ας τη χρησιμοποιήσουμε, ας προσπαθήσουμε να δούμε ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπος, γιατί υπάρχει παντού σε όλο τον κόσμο το καλό αλλά κυρίως το κακό; από που προέρχεται; μήπως και αυτό από κάποια έκρηξη στο διάστημα; ας δούμε αν έχει έλξη ο άνθρωπος περισσότερο προς το κακό ή το καλό και γιατί συμβαίνει αυτό, ας επικαλεστούμε τη βοήθεια του Χριστού ειλικρινά, έτσι κι αλλιώς αν δεν υπάρχει δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, και μετά ας επιλέξουμε το δρόμο μας.

Απλές καθαρές και ξάστερες στάσεις που συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Τώρα θεωρίες θεωριών γεμίζουν την ψυχή με μαυρίλα και οδηγούν στην απόγνωση εύχομαι να εξαλειφθούν κάποια στιγμή και όλοι οι άνθρωποι να ζουν μέσα σε απέραντη ευτυχία.


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:15 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

AYTO TO AR8O PROSVALEI OLOUS TOUS ELLHNES XRISTIANOUS...PROERXETAI APO PAGANISTH...APO DWDEKA8EISTH...DIAMARTYREI8EITE OLOI KAI DIADWSTE TO PANTOY WSTE O K.ANAGNOSTOPOYLOS NA TO APOSYREI ALLA KAI NA MA8EYTOYN OI PAGANISTIKES KATAVOLES TOU...AISXOS...AISXOS...AISXOS!


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:32 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

pws epitrepoume se paganistes na mas enhmerwnoun re???
kairos na katalavoun oi korinthioi se poious empisteuontai thn enhmerwsh tous...se atheous pou to paizoun proodeutikoi...oi opoioi forane thn maska (logw kai twn hmerwn) tou uperaspisth ths ekklhsias apo ton "apatewna" (kata tous dhmosiografous ths korinthou) episkopou Dionusio.
Mhpws twra oloi katalavate giati o despoths mas exei faei tosh lasph apo auta ta papagalakia???
ton polemoun opws ka8e ti to xristianiko oi paganistes dh8en patriwtes...na tous xairomaste re...


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:53 μ.μ.
parakato.gr είπε...

Καλό θα ήταν να αφήνατε έστω ένα ψευδώνυμο να ξέρουμε σε ποιόν θα απαντήσουμε.
Στον πρώτο ανώνυμο τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια, τον δεύτερο και τρίτο φανατικό μπουρδολόγο- ανώνυμο χριστιανό που δεν ξέρει να γράφει Ελληνικά τον παραπέμπουμε σε άλλη ανάρτηση μας (http://www.parakato.gr/2009/08/blog-post_30.html) και του ευχόμαστε περαστικά...
Parakato blog team


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:03 μ.μ.
Αλυτρωτος είπε...

Και μονο οτι δεν γραφουν Ελληνικα φαινεται ποσο πολυ υπολογιζουν την Ελλαδα .Κανε μια ερωτηση σε αυτους τους φανατικους:Ελλαδα η θρησκεια και θα δεις τι θα σου απαντησουν.
Σχιζοφρενικο:Ελληνοχριστιανικος πολιτισμος.
1100 χρονια βυζαντιο ουτε ενας Ελληνας αυτοκρατορας.


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:24 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

και μην ξεχνάμε πως είμαστε η μοναδική χώρα όπου οι παπάδες είναι δημόσιοι υπάλληλοι!


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:53 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο της πανθρησκείας που ετοιμάζετε το γνωρίζουμε ,επίσης γνωρίζουμε και για το blue beam project ... . Εσείς δεν γνωρίζετε τι σας περιμένει.... απλά ήρθε ο καιρός ... όσοι δεν κατάλαβαν τι εννοώ, θα τους συμβούλευα να αρχίσουν να ενημερώνονται. Το κείμενο μου αφορά τον αρθρογράφο που πιθανότατα ούτε ο ίδιος γνωρίζει τι συμβαίνει ..... ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:39 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

to paizeis kai patriwths dhladh k.parakato???
twra sas peirazei pou oi papades plhrwnontai apo to kratos...e?
diavaste na ma8ete giati plhrwnontai kai meta milhste...an kai ti lew,to en logw blogs den prokeitai pote na apokalupsei thn alh8eia...skopos tou den einai h antikeimenikh parousiash eidhsewn,alla h diamorfwsh eidhsewn...pote 8a to katalavete?
8a uparxei peraiterw diamarturia giati ws xristianh me 8igoun ta en logw dhmosieumata...arage o k.anagnwstopoulos,afou mallon foraei pantelonia,mporei me ton idio tropo na eirwneutei dhmosia tous mousoulmanous???
h mhpws fovatai?
tsampa magas!
oi mousoulmanoi 8a antidrous


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:48 μ.μ.
parakato.gr είπε...

Αγαπητέ μας ανώνυμε,
είναι σαφές ότι το παραλήρημά σου οφείλεται στο ότι πιθανότατα σου χτυπήσαμε κάποια ευαίσθητη χορδή.
Κάτι "χριστιανοί" σαν και σένα μας έκαναν να μην θέλουμε να ακούμε πλέον για θρησκείες, παπάδες, ορθοδοξία και όλα τα υπόλοιπα.
Δεν είμαστε φίλε μου όλοι ίδιοι, δεν προσπαθούμε να επηρεάσουμε κανέναν, δεν κάνουμε κατήχηση σε παιδάκια ούτε προσηλυτισμό. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ (ή μήπως όχι.....;;;)
Parakato blog team


23 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:07 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

den exete dikaiwma na uvrizetai to pisteuw mas...afou omws forate pantelonia eirwneuteitai tous mousoulmanous?gia na dw ton andrismo sas?
to paizeis kai xristianos kai se peiraksame emeis...8a deis pou 8a ftasw na diamarturh8w...perimene...apokaluf8hke pleon to paganistiko sou proswpo!


24 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:47 π.μ.
parakato.gr είπε...

Τον ανδρισμό μας μπορούμε να σας τον δείξουμε ΜΟΝΟ δια ζώσης, ένα μικρό δείγμα του "ανδρισμού" που εννοείτε εσείς μπορείτε να δείτε στα παρακάτω links και όσο περισσότερο ψάξετε στο αρχείο μας τόσο περισσότερο "ανδρισμό" θα βρίσκετε...
parakato blog team
http://www.parakato.gr/2011/12/blog-post_12.html
http://www.parakato.gr/2009/09/blog-post_5268.html
http://www.parakato.gr/2009/07/blog-post_07.html
κ.α....


24 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:48 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ναύαρχε καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο. Αντί να κάθεσαι να λες αυτές τις βλακείες παίζοντας το παιχνίδι των μασωνων θα ήταν προτιμότερο να έκανες κάτι χρήσιμο γι ιτην βάση βατραχανθρώπων στον αγιο κοσμά πού οι φίλοι σου αρμόδιοι υπουργοί τους πετάνε έξω.αίσχος σε όλους σας προδότες.


25 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:25 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

O NΑΥΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΄"ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ"ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ?ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ!ΤΟ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ -ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ ΟΜΩΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ -ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥΣ&ΣΑΛΝΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ !ΚΥΡΙΕ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ -ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΠΡΙΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΝΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!


25 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:11 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator